Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Τεράστια ευκαιρία η ΟΜΟΝΟΙΑ”

“Τεράστια ευκαιρία η ΟΜΟΝΟΙΑ”

img_9559


Μια ανάσα από την Γαλλική Erdre-Atlantique, έφθασε ο Νταβίντ Λε Μπουέτε πριν φθάσει η πρόταση της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η επιλογή του διεθνή Γάλλου να συνεχίσει την ΟΜΟΝΟΙΑ, αφού θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στους Ομίλους του UEFA Futsal Cup, φαίνεται πως ενόχλησε τους συμπατριώτες του.

Ο Νταβίντ αγωνίστηκε πριν από 5 χρόνια στην Erdre, και φέτος, μετά το πέρασμα του από Sporting Paris, Paris Métropole και Kremlin Bicetre, θα έβαζε ξανά τα κίτρινα της ομάδας της Νάντης. “Είχαμε συμφωνήσει εδώ και καιρό, αλλά μας ειδοποίησε πως μιλούσε με την ΟΜΟΝΟΙΑ. Δεν μου άρεσε καθόλου αυτό”, δήλωσε ο Fabrice Gacougnolle, προπονητής της ομάδας.

Ο ίδιος ο παίκτης σε δηλώσεις του σε Γαλλικό μέσο, προσπάθησε να εξηγήσει πως όποιος και να ήταν στη θέση του το ίδιο θα έκανε. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι η μόνιμη πρωταθλήτρια Κύπρου και θα μπορεί να αγωνιστεί ξανά στην Ευρώπη.

“Αποφάσισα να πάω στην Κύπρο γιατί ήταν αδύνατο να αρνηθώ μια τέτοια πρόταση. Υπέγραψα συμβόλαιο για ένα χρόνο και θα έχω την ευκαιρία να αγωνιστώ στο UEFA Futsal Cup. Αρκετές φορές στη ζωή τα πλάνα μας αλλάζουν. Απολογούμαι, και ζητώ συγγνώμη από τους ανθρώπους της Erdre, αλλά νομίζω μπορούν να με καταλάβουν. Είναι μια τεράστια ευκαιρία για μένα. Τους εύχομαι μια καλή σεζόν”, ήταν τα λόγια του παίκτη.