Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κούλλης: “Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα”

Κούλλης: “Είμαστε έτοιμοι για την πρεμιέρα”

1262600_583651615024369_1820498985_o


Την τελευταία της προπόνηση πριν από την αυριανή πρεμιέρα του πρωταθλήματος πραγματοποίησε σήμερα η ομάδα φούτσαλ. Η προετοιμασία για το παιχνίδι της Παρασκευής με τη ΣΠΕ Στροβόλου ολοκληρώθηκε με νυχτερινή προπόνηση και ο Κούλλης Μαυρουδής ετοίμασε το πλάνα του για την αναμέτρηση. «Το παιχνίδι δεν θα είναι εύκολο αφού απέναντι μας είναι μία καλή ομάδα που πέρσι τερμάτισε στη 2η θέση και φέτος έχει τον ίδιο στόχο με την ομάδα μας», δήλωσε για το παιχνίδι ο προπονητής της ομάδας μας.

Ο στόχος για τη φετινή χρονιά είναι ο ίδιος με τις προηγούμενες, πρωτάθλημα και κύπελλο, ενώ και καλή πορεία στην Ευρώπη. Μετά από τα τρία συνεχόμενα νταμπλ θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπορεί να υπάρξει εφησυχασμός αλλά όπως πολύ καλά γνωρίζουμε δεν υπάρχει κανείς ποδοσφαιριστής ή κάποιος από την προπονητική ομάδα και την εφορεία φούτσαλ που θα εφησυχαστεί παρά μόνο όταν τελειώσει και αυτή η χρονιά κατακτώντας τα πάντα. «Η ομάδα πρέπει να δουλεύει συνεχώς πάνω στη συγκέντρωση και στο πάθος για να μην χαθεί σε καμιά στιγμή, αφού είναι πολύ σημαντικά στο παιχνίδι της», τονίζει ο Μαυρουδής.

Όπως μας είπε ο Κούλλης Μαυρουδής, «η ομάδα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και οι παίκτες δείχνουν στις προπονήσεις ότι είναι έτοιμοι για το πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς, τον οποίο περιμένουν με ανυπομονησία». Την εβδομάδα αυτή η ΟΜΟΝΟΙΑ δούλεψε εντελώς διαφορετικά από τις προηγούμενες, έχοντας στο μυαλό μόνο το παιχνίδι με τη ΣΠΕ, ακολουθώντας το πλάνο για το συγκεκριμένο αγώνα. Σε αντίθεση δηλαδή με τις προηγούμενες εβδομάδες που η ομάδα δούλευε παράλληλα και τον τρόπο που θα αγωνιστεί στα παιχνίδια της Ευρώπης. Για τον αυριανό αγώνα θα μείνουν εκτός αποστολής δύο από τους πέντε ξένους που έχει η ομάδας μας στο ρόστερ της και αυτό γιατί σε κάθε παιχνίδι πρωταθλήματος μόνο τρεις δικαιούται κάθε ομάδα να δηλώνει. Έτσι ο Κούλλης Μαυρουδής θα επιλέξει ποιοι δύο δεν θα αγωνιστούν, δίνοντας του φυσικά και ξεκούραση για τους ευρωπαϊκούς αγώνες.

Τέλος το μόνο που μένει για να αρχίσει καλά η χρονιά στους πράσινους είναι ο κόσμος να βρεθεί αύριο στις 20:30 στο στάδιο Ελευθερία και να στηρίξει την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ο 6ος παίκτης είναι πάντοτε σημαντικός, πόσο μάλλον όταν αρχίζει η χρονιά και η ομάδα να γνωρίζει πως είναι εκεί δίπλα της για να τη βοηθήσει. Ραντεβού στην κερκίδα, εκεί που ο Πράσινος Λαός παίζει μόνος του και δίνει μαθήματα αγάπης και στήριξης στην ομάδα του.