Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κούλλης: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»

Κούλλης: «Να συνεχίσουμε να γράφουμε ιστορία»

img_0232


Για την πορεία της προετοιμασίας της ομάδας φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αλλά και για τα κίνητρα και τους στόχους που αυτή έχει ενόψει της νέας σεζόν, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του Σωματείου μας ο προπονητής της, Κούλλης Μαυρουδής. Αφού επεσήμανε ότι η ομάδα μας χρειάζεται ακόμη χρόνο μέχρι να φτάσει στα επίπεδα που πρέπει, τόνισε ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από την κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου νταμπλ.

Στην αρχική του τοποθέτηση ανέφερε: «Η ομάδα, μέσα από τη μέχρι στιγμής προετοιμασία, δείχνει ότι χρειάζεται χρόνο για να φτάσει στο επίπεδο που θέλουμε. Σταδιακά βελτιωνόμαστε και αυτό είναι κάτι θετικό, όμως έχουμε ακόμη δρόμο να διανύσουμε. Δεν έλειψαν και κάποια μικροπροβλήματα τραυματισμού, τα οποία δεν μας επέτρεψαν να δουλέψουμε με γεμάτο ρόστερ. Εκτιμούμαι ότι από την ερχόμενη βδομάδα όλοι οι παίκτες μας θα είναι διαθέσιμοι».

Όσο για την ιδιαιτερότητα της φετινής προετοιμασίας, επεσήμανε: «Προετοιμαζόμαστε σε δύο ταμπλό, διότι ακολουθούν υποχρεώσεις τόσο για το πρωτάθλημα όσο και για την Ευρώπη. Είναι γνωστό πως στην Ευρώπη έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουμε μέχρι και πέντε ξένους, ενώ στο Κυπριακό πρωτάθλημα μόνο τρεις. Επομένως, οι δοκιμές στα φιλικά γίνονται και βάση αυτών των δεδομένων».

Επίσης, εξέφρασε την άποψη ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ακόμη πιο δύσκολο από το περσινό: «Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι δυσκολότερο από το περσινό. Όλες οι ομάδες δικαιούνται τρεις ξένους, επομένως εάν γίνουν σωστές επιλογές, τότε αυτόματα η κάθε ομάδα αποκτά δυναμική. Επίσης, δεν θα πρέπει να ξεχνάμε πως όλες οι ομάδες όταν αντιμετωπίζουν την ΟΜΟΝΟΙΑ βγάζουν τον καλύτερό τους εαυτό τους, διότι έχουν το μεγάλο κίνητρο να κερδίζουν την πρωταθλήτρια των τριών τελευταίων χρόνων».

Μεγάλο στοίχημα για την ομάδα φούτσαλ είναι η εξεύρεση ισχυρών κινήτρων για τους παίκτες, μετά και την κατάκτηση τριών συνεχόμενων νταμπλ: «Δουλεύουμε πολύ στη νοοτροπία της ομάδας και ειδικά στην εξεύρεση κινήτρων για τους παίκτες μας. Είναι δύσκολο να κρατάς σε εγρήγορση τους παίκτες σου και να τους δίνεις κίνητρα για να διατηρήσουν το ίδιο πάθος και τον ίδιο ζήλο, μετά από τρία συνεχόμενα νταμπλ. Ωστόσο, η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχει μεγαλύτερο κίνητρο από το να συνεχίσεις να γράφεις ιστορία, κατακτώντας και τέταρτο συνεχόμενο νταμπλ».