Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Περισσότερος κόσμος στα ευρωπαϊκά

Περισσότερος κόσμος στα ευρωπαϊκά

img_3149


Ένα υπέροχο παιχνίδι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν όσοι βρέθηκαν χθες στο στάδιο Ελευθερία. Η ΣΠΕ όπως αναμενόταν προέβαλε σθεναρή αντίσταση, υπέκυψε όμως στην ανωτερότητα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Οι πράσινοι του Κούλλη Μαυρουδή παρότι χωρίς τους Μόμο και Μπουέτε, έδειξαν σε πολύ καλό δρόμο ενόψει Ευρώπης.

Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια πάντως, θέλουμε να πιστεύουμε πως θα υπάρχει περισσότερος κόσμος στις εξέδρες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ στοχεύει φέτος την μεγάλη υπέρβαση, για αυτό στα παιχνίδια που θα διεξαχθούν από 1 μέχρι 4 Οκτωβρίου, θα παραταχθεί με 5 ξένους. Φρόντισε μάλιστα να ενταχθούν όλοι από νωρίς στην προετοιμασία για να είναι πανέτοιμοι. Με τους κορυφαίους Κύπριους λοιπόν στο ρόστερ και 5 ξένους ποιότητας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει ξεκάθαρα να τερματίσει πρώτη.

Τι απομένει λοιπόν; Ο κόσμος να αποτελέσει τον έκτο παίκτη! Τα τελευταία χρόνια, το τμήμα φούτσαλ είναι αυτό που μας γεμίζει περηφάνια, αυτό που μας χαρίζει επιτυχίες σε Κύπρο και Ευρώπη. Αυτή η ομάδα βρίσκεται προ της μεγαλύτερης πρόκλησης και πρέπει να την σπρώξουμε στην πρόκριση. Πέρσι ο κόσμος ήρθε στα ματς της Ευρώπης την τελευταία αγωνιστική, φέτος ελπίζουμε πως το Ελευθερία θα είναι και τις 3 βραδιές γεμάτο!