Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Στο πλευρό της ομάδας των επιτυχιών

Στο πλευρό της ομάδας των επιτυχιών

sak_1382


Πρώτο επίσημο παιχνίδι της χρονιάς για την ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ σήμερα με ένα δύσκολο αντίπαλο όπως η ΣΠΕ Στροβόλου, που τερμάτισε 2η στο πρωτάθλημα που πέρασε. Η ΘΥΡΑ 9 έκανε κάλεσμα στα μέλη της για να παρευρεθούν στο κλειστό απόψε και να στηρίξουν την ΟΜΟΝΟΙΑ. Ευκαιρία για την οργανωμένη μας κερκίδα να προετοιμαστεί και αυτή κατάλληλα για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που ακολουθούν την επόμενη εβδομάδα.

Το μήνυμα της 9: Σήμερα στις 20:30 παίζουμε στο Ελευθέρια με τη ΣΠΕ Στροβόλου για το πρωτάθλημα Φούτσαλ. Όλοι δίπλα στους παικταράδες μας για άλλο ένα Νταμπλ.

Εισιτήρια για το παιχνίδι θα πωλούνται στις εισόδους του σταδίου στη τιμή των 5 ευρώ, ενώ όποιος επιθυμεί μπορεί να αγοράσει το εισιτήριο διαρκείας του τμήματος που στοιχίζει 30 ευρώ και με αυτό μπορείς να παρακολουθήσεις όλους τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας σε πρωτάθλημα και κύπελλο. Παράλληλα θα υπάρχουν και εισιτήρια για τους ευρωπαϊκούς αγώνες που θα διεξαχθούν στο Στάδιο Ελευθερία από τις 1 μέχρι τις 4 Οκτωβρίου, με την τιμή για κάθε αγώνα να είναι μόλις 5 ευρώ.