Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Για να συνεχίσει το σερί

Για να συνεχίσει το σερί

img_4790


Ολοκλήρωσε απόψε την προετοιμασία της η ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ενόψει του αυριανού αγώνα με αντίπαλο τον Άτλα Αγλαντζιάς για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Στις πρώτες τρεις αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ μετρά μόνο νίκες και είναι αυτονόητο πως θέλει να δώσει συνέχεια στο σερί της και να δείξει από νωρίς πως είναι το πρώτο φαβορί για τον τίτλο. Ο αντίπαλος δεν θα είναι καθόλου εύκολος και θα κυνηγήσει ότι καλύτερο για εκείνον, για αυτό και όλοι στην ομάδα μας πρέπει να δουν το παιχνίδι σοβαρά για να μην την πάθουν.

Το αυριανό παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ελευθερία και θα αρχίσει στις 20:30 θα είναι το έβδομο σε 21 ημέρες για την ομάδα μας, δηλαδή κατά μέσο όρο 1 παιχνίδι κάθε τρεις ημέρες. Για το λόγο αυτό, των πολλών μαζεμένων παιχνιδιών για την Ευρώπη και την Κύπρο, είναι φυσικό ότι κάπου θα επέλθει κάποια κούραση από την πλευρά των ποδοσφαιριστών, όμως όλοι τους είναι μαχητές και θα τα δώσουν όλα για τη νίκη.

Οι παίκτες του Κούλλη Μαυρουδή είναι έτοιμοι για να δείξουν για ακόμη μια φορά ότι σε αυτά τα τρία τελευταία χρόνια που βρίσκονται στην κορυφή δεν είναι τυχαία αλλά γιατί είναι η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Μικροπροβλήματα αντιμετωπίζουν οι Αντρέι Αλεξιέγεβς και Καρλίνιος Λίσμποα αλλά μάλλον θα είναι παρών στο παιχνίδι, ενώ εκτίει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του ο Κώτσιος.

Αυτό που δεν εξαρτάτε από την ομάδα είναι η παρουσία του κόσμου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο κλειστό, αφού στα μέχρι τώρα φετινά παιχνίδια η προσέλευση ήταν ίσως η μικρότερη των τελευταίων χρόνων και είναι κάτι που κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει το γιατί βλέποντας μάλιστα και τις επιτυχίες της φουτσαλικής ομάδας. Οι πράσινοι θέλουν να έχουν τον 6ο παίκτη της ομάδας στην κερκίδα να τους στηρίζει και ας ελπίζουμε σε μια μαζικότερη προσέλευση αύριο.