Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι

Ισοπαλία στο πρώτο παιχνίδι


Ισόπαλο 3-3 έληξε το παιχνίδι με το οποίο ξεκίνησε η δράση στον 4o όμιλο του Main Round για το UEFA Futsal Cup, στον οποίο συμμετέχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ. Στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία στον όμιλο η Χρούντιμ από την Τσεχία και η Μπακού από την Αγγλία εξήλθαν ισόπαλες 3-3 παίρνοντας από 1 βαθμό.

Το παιχνίδι άρχισε και με τις δύο ομάδες να αναζητούν ένα γρήγορο γκολ, με τους Τσέχους να τα καταφέρουν πρώτοι, σκοράροντας στο 4ο λεπτό με το Douglas. Στη συνέχεια πίεζαν και οι δύο ομάδες, με τη Χρούντιμ να ψάχνει το 2ο γκολ και τη Μπακού να θέλει την ισοφάριση. Αυτοί που τα κατάφεραν όμως ήταν οι Άγγλοι φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα μετά από γκολ του Farzaliyev στο 12ο λεπτό. Η Μπακού δεν έμεινε εκεί, αφού πήραν για πρώτη φορά το προβάδισμα στο 16ο λεπτό κάνοντας το 2-1 με το Munoz Delgado να είναι ο σκόρερ μετά από ασίστ του Farzaliyev. Η Τσέχικη ομάδα δεν τα έβαλε κάτω απαντώντας σχετικά γρήγορα και ισοφαρίζοντας τον αγώνα με τέρμα του Max στο 17ο λεπτό. Στα υπόλοιπα τρία λεπτά μέχρι την ανάπαυλα καμία ομάδα δεν πέτυχε άλλο γκολ και το σκορ του ημιχρόνου έμεινε στο 2-2.

Στο 2ο ημίχρονο η Χρούντιμ μπήκε πιο δυναμικά πιέζοντας την άμυνα της Μπακού ψάχνοντας τρόπους να παραβιάσουν την εστία της και τα κατάφεραν στο 28ο λεπτό με το Mareš που έδωσε και πάλι προβάδισμα στους Τσέχους. Η χαρά τους όμως δεν κράτησε για πολύ αφού η Μπακού ισοφάρισε δευτερόλεπτα αργότερα με τον Camara Revuelta να χρίζεται σκόρερ στο 29ο λεπτό. Στο 32ο λεπτό είχαμε την αποβολή του Arnaldo, παίκτης της Μπακού, με απευθείας κόκκινη κάρτα μετά από σκληρό φάουλ πάνω στο Douglas. Το σκορ έμεινε ως είχε μέχρι το τέλος τελειώνοντας ισόπαλο 3-3 αν και η Χρούντιμ ήταν καλύτερη στην επανάληψη δεν κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς.

Επόμενο παιχνίδι της ημέρας στις 18:30 με την ομάδα μας να αντιμετωπίζει τη Λιτίγια από τη Σλοβενία με στόχο να κερδίσει και να μπει με το δεξί.