Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κόντρα στον Άτλα, με κάθε σοβαρότητα

Κόντρα στον Άτλα, με κάθε σοβαρότητα

img_8661


Τον έβδομο της αγώνα σε 21 μέρες δίνει σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ, που υποδέχεται στο Στάδιο Ελευθερία τον Άτλα Αγλαντζιάς (20:30, live omonoianews.com). Οι πράσινοι μετράνε 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια στο πρωτάθλημα και θέλουν να διευρύνουν το σερί τους. Από την άλλη ο αντίπαλος γνωρίζει πως δεν έχει τίποτα να χάσει κόντρα στην νταμπλούχο Κύπρου και έρχεται στο Ελευθερία χωρίς το παραμικρό άγχος για να προβάλει σθεναρή αντίσταση.

Αν και η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι το φαβορί σε κάθε παιχνίδι που δίνει στο πρωτάθλημα, μόνο εύκολη δεν μπορεί να θεωρηθεί η αποστολή της. Εδώ και 3 εβδομάδες δίνει αγώνα κάθε 3 μέρες, κάτι που φυσιολογικά επιφέρει κούραση στους αθλητές μας. Επιπρόσθετα ο Άτλας διαθέτει καλή ομάδα, όπως προαναφέραμε δεν έχει το παραμικρό άγχος και πίεση και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί ότι είναι η ΟΜΟΝΟΙΑ που χρειάζεται τους πόντους.

Αγωνιστικά, από τον αγώνα θα απουσιάσει σίγουρα ο τιμωρημένος Κωνσταντίνος Ανδρέου που ολοκληρώνει αύριο την ποινή του, ενώ μικροπροβλήματα τραυματισμού αντιμετωπίζουν οι Αλεξέγιεβς και Καρλίνιος. Η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Η μέχρι στιγμής προσέλευση του κόσμου στα παιχνίδια της Ευρώπης αλλά και πρωταθλήματος, δεν ήταν η αναμενόμενη και σίγουρα όχι ικανοποιητική. Ελπίζουμε πως από σήμερα ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα επιστρέψει στο πλευρό της ομάδας που μας χάρισε αμέτρητες φορές χαρές και συγκινήσεις. Η όποια πίκρα νιώθουμε για άλλα θέματα, δεν πρέπει να επηρεάζει αρνητικά τη διάθεση μας προς το φούτσαλ.