Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη της Χρούντιμ επί της Λιτίγια

Νίκη της Χρούντιμ επί της Λιτίγια

img_4454


Με νίκη των Τσέχων άρχισε η 2η ημέρα του 4ου ομίλου για το  UEFA Futsal Cup. Η ομάδα της Χρούντιμ κέρδισε τη Λιτίγια με 5-4 και έκανε τέσσερις τους βαθμούς της έναντι τριών των Σλοβένων που κέρδισαν την ΟΜΟΝΟΙΑ χθες με 6-1.  Η Χρούντιμ από τη στιγμή που πήρε προβάδισμα δεν το έχασε και πήρε τη νίκη που της δίνει μεγάλο προβάδισμα πρόκρισης.

Ισορροπημένα άρχισε το παιχνίδι και με τις δύο ομάδες να θέλουν να επιβληθούν του αντιπάλου και να πάρουν προβάδισμα, με τη Χρούντιμ να είναι αυτή που να το καταφέρνει. Η ομάδα από τη Τσεχία άνοιξε το σκορ στο 6ο λεπτό με τέρμα του R. Mareš. Στο 9ο λεπτό η Χρούντιμ έκανε δύο τα τέρματα της με σκόρερ αυτή τη φορά το Rešetár μετά από πάσα του Douglas. Από εκείνο το σημείο η Λιτίγια πέρασε μπροστά προσπαθώντας πετύχει ένα γκολ και να μειώσει στο σκορ, κάτι που κατάφερε στο 11ο λεπτό με το Vrhovec. Η Λιτίγια συνέχισε να πιέζει θέλοντας την ισοφάριση αλλά αυτή που κατάφερε να σκοράρει ήταν η Χρούντιμ στο 18ο λεπτό, με το Max να δίνει και πάλι προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του κάνοντας το 3-1. Χωρίς άλλη σημαντική φάση τελείωσε το πρώτο μέρος, που βρήκε τους Τσέχους μπροστά στο σκορ με 3-1.

Με σκοπό να μειώσει εκ νέου μπήκε στην επανάληψη η Λιτίγια, πιέζοντας την αντίπαλη άμυνα της Χρούντιμ. Με τέρμα του Pertič στο 26ο λεπτό ήρθε η μείωσε και το 3-2 για την Σλοβάκικη ομάδα αλλά η Χρούντιμ απάντησε γρήγορα με το Douglas να πετυχαίνει το 4-2 στο 27ο λεπτό. Στα επόμενα λεπτά η Λιτίγια έβαλε αφόρητη πίεση για να πετύχει κάποιο γκολ, με αυτό να έρχεται στο 35ο λεπτό από το Ručna. Στη συνέχεια όχι μόνο δεν ισοφάριση για τη Λιτίγια αλλά η Χρούντιμ κλείδωσε τη νίκη με το Rešetár στο 39ο λεπτό, με τους Σλοβένους το μόνο που να καταφέρνουν είναι να μειώσουν στη τελευταία φάση του παιχνιδιού με το Ručna σε 5-4.

Επόμενο παιχνίδι της ημέρας είναι μεταξύ της ομάδας μας με τη Μπακού στις 18:30. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να έχει βάσιμες ελπίδες πρόκρισης πρέπει να τα δώσει όλα σήμερα για να κερδίσει αγώνα και να παλέψει την τελευταία αγωνιστική για μία από τις δύο πρώτες θέσεις του ομίλου που δίνουν εισιτήριο για την επόμενη φάση.