Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα

Ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα

img_0067


Η πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα για την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, είναι από τη περασμένη εβδομάδα γεγονός. Μπορεί να ήταν άδικη, αφού βάση της εικόνας στο γήπεδο οι πράσινοι άξιζαν περισσότερα, όμως αυτό δεν αλλάζει την ουσία, που είναι πως οι 3 συνεχόμενες φορές νταμπλούχοι, απώλεσαν βαθμούς.

Η ήττα ήταν χαστούκι για τους τριφυλλοφόρους, όμως δεν τους πανικόβαλε. Γνώριζαν άλλωστε από την αρχή της χρονιάς πως ο δρόμος δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα και ότι το πρωτάθλημα φέτος θα είναι το πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων χρόνων. Γνωρίζουν πάντως και ότι διαθέτουν την καλύτερη ομάδα στην Κύπρο, ότι όλα τα παιχνίδια εξαρτώνται πρώτα από όλα από τους ίδιους. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν πρόκειται να τα βάλει κάτω, ούτε να απογοητευτεί. Η αυτοπεποίθηση εξακολουθεί να είναι σε υψηλά επίπεδα.

Επόμενος αντίπαλος για την ομάδα μας την Πέμπτη, το Αραράτ. Μπορεί η ομάδα των Αρμενίων αν φαίνεται αποδυναμωμένη, δεν παύει όμως να είναι μια ομάδα με ιστορία που πάντα αξίζει σεβασμού. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θέλει να επιστρέψει πάντως στις νίκες, ανεξαρτήτως αντιπάλου. Στα πόδια των παικτών μας είναι…