Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL «Σημαντική η παρουσία όλων μας»

«Σημαντική η παρουσία όλων μας»

sak_1382


Η ΘΥΡΑ 9 με ανακοίνωση της καλεί όλους τους Ομονοιάτες να πρασινίσουν απόψε το Στάδιο Ελευθερία και να βοηθήσουν την ομάδα φούτσαλ να κάνει το πρώτο βήμα πρόκρισης. Η ανακοίνωση των οργανωμένων:

Αδέλφια της Θύρας 9, τιμημένε πράσινε λαέ,

Έναρξη των επίσημων Ευρωπαϊκών υποχρεώσεων της Φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ απόψε, με την ομάδα μας να ξεκινά την προσπάθεια της κόντρα στους Σλοβένους της FC Litija, στις 6:30μμ. Άκρως σημαντική κρίνεται η παρουσία όλων μας πράσινοι, στο κλειστό στάδιο της πρωτεύουσας, Ελευθερία. Στόχος μιά καυτή έδρα που θα δώσει την επιπλέον ώθηση που χρειάζονται οι λεβέντες του παρκέ ώστε να πραγματοποιήσουν το μεγάλο βήμα πρόκρισης, για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακού φούτσαλ, στη φάση των 16 καλύτερων ομάδων τις γηραιάς ηπείρου. Πρως πώληση βρίσκονται εδώ και μερικές μέρες τα εισιτήρια τα οποία τιμολογούνται στα 5 ευρώ για κάθε αγωνιστική μέρα (περιλαμβάνει τους δύο αγώνες της ημέρας) και μπορεί ο κόσμος μας να τα προμηθευτεί από τα ταμεία του γηπέδου.

Μαζευόμαστε όλοι στο Φαν Κλαμπ νωρίτερα το απόγευμα και έπειτα αναχωρούμε μαζικά για το κλειστό. Υπενθυμίζουμε επίσης πως μαζί μας στο Ελευθερία θα βρίσκεται και η επίσημη μπουτίκ της οργανωμένης μας κερκίδας με τα ολοκαίνουργια προϊόντα της. Δυναμικό παρών αδέλφια και στα 3 ζωτικής σημασίας παιχνίδια για την πρωταθλήτρια, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ!

ΟΜΟΝΟΙΑ ΛΑΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΘΥΡΑ 9