Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τάσος: “Μετά από αποτυχίες βγαίνουμε πιο δυνατοί”

Τάσος: “Μετά από αποτυχίες βγαίνουμε πιο δυνατοί”


Για το αυριανό παιχνίδι της ομάδας μας με τον Αραράτ αλλά και για την προσπάθεια που κάνει το τριφύλλι για το 4ο συνεχόμενο νταμπλ, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου ο τερματοφύλακας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, Τάσος Σκαμπύλης. Ο διεθνής πορτιέρο κάλεσε τον κόσμο αύριο στο κλειστό (20:30, Ελευθερία) γιατί η ομάδα τον χρειάζεται κοντά.

Για το παιχνίδι με την Αραράτ ανέφερε: «Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι και σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να μας αποπροσανατολίσει η βαθμολογική θέση της Αραράτ. Πρόκειται για μία από τις παραδοσιακές δυνάμεις του φούτσαλ στην Κύπρο και είναι σίγουρο πως εάν την υποτιμήσουμε, τότε θα έχουμε προβλήματα. Επίσης, είναι δεδομένο ότι ο αντίπαλος θα θέλει βαθμολογικό κέρδος, ενώ θα παρουσιαστεί ενισχυμένος με επιστροφές κάποιων παικτών. Ωστόσο είμαστε καλύτερη ομάδα, έχουμε περισσότερες επιλογές και καλύτερη ποιότητα, έτσι το αποτέλεσμα θα εξαρτηθεί από τη δική μας απόδοση».

Όσο αφορά την επίδραση που θα έχει στην ομάδα μας η ήττα της περασμένης βδομάδας από τον Παρνασσό, ανέφερε: «Πέραν από το γεγονός πως έχουμε μείνει τρεις βαθμούς πίσω από την πρώτη θέση, είναι μία ήττα που έχει πληγώσει τον εγωισμό μας. Δεν είμαστε συνηθισμένοι να χάνουμε και όποτε αυτό συμβαίνει, μας ενοχλεί σε μεγάλο βαθμό. Έχουμε αποδείξει και στο παρελθόν ότι μετά από αποτυχίες βγαίνουμε πιο δυνατοί, βρίσκουμε τον τρόπο και δυναμώνουμε. Έτσι θα κάνουμε και τώρα».

Για την μέχρι στιγμής παρουσία της ομάδας μας, αλλά και τη συνέχεια των αγωνιστικών της υποχρεώσεων είπε: «Το γεγονός ότι την περίοδο της προετοιμασίας ψάχναμε «χημεία» για δύο διαφορετικές διοργανώσεις, την Ευρώπη με την ιδιαιτερότητα των πέντε ξένων και το δικό μας πρωτάθλημα, μας στοίχησε στα πρώτα παιχνίδια τόσο στην ομοιογένεια, όσο και στη συνολική μας απόδοση. Όμως, φαίνεται ότι παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα μας βελτιώνεται, βρίσκει τα πατήματά της και είναι δεδομένο πως όσο ο χρόνος περνά θα γινόμαστε καλύτεροι».

Στη συνέχεια το Τάσος Σκαμπύλης επεσήμανε πόσο μεγάλο κίνητρο για όλους στην ομάδα είναι το 4ο συνεχόμενο νταμπλ: «Είναι αδιαπραγμάτευτος στόχος για ‘μας το πρωτάθλημα. Δεν μπορούμε να διανοηθούμε πως δεν θα είμαστε οι πρωταθλητές. Είναι τεράστιο κίνητρο για μας η κατάκτηση του 4ου συνεχόμενου νταμπλ, ένα επίτευγμα που σπάνια συμβαίνει στον παγκόσμιο αθλητισμό και θα μείνει για πάντα χαραγμένο στην ιστορία. Ήδη μετράμε τρία συνεχόμενα νταμπλ, επίδοση που είναι αξιοθαύμαστη».

Για το φετινό πρωτάθλημα σημείωσε: «Θεωρώ ότι φέτος θα είναι το πιο δύσκολο πρωτάθλημα των τελευταίων χρόνων. Φαίνεται ότι 3-4 ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο μέχρι τέλους, ενώ οι υπόλοιπες είναι ανταγωνιστικές και εάν δεν τις αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και συγκέντρωση, είναι ικανές να σου κάνουν τη ζημιά. Δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Τέλος, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ομάδας μας: «Είμαι σίγουρος πως σταδιακά ο κόσμος θα επιστρέψει στο κλειστό και θα μας στηρίξει, όπως κάνει πάντοτε. Έχουμε ανάγκη τον κόσμο δίπλα μας, ειδικά στο φετινό πρωτάθλημα που είναι ιδιαίτερα δύσκολο και ανταγωνιστικό. Από την πλευρά μας υποσχόμαστε πως θα τα δώσουμε όλα για να τους κάνουμε περήφανους».