Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάει για τη νίκη… με ανοιχτό το ακουστικό!

Πάει για τη νίκη… με ανοιχτό το ακουστικό!

futsal-ararat19


Επαναρχίζει το Πρωτάθλημα φούτσαλ αυτή την εβδομάδα, με την ομάδα μας να παίζει εντός έδρας με αντίπαλο την Ανόρθωση. Στο πράσινο στρατόπεδο είναι συγκεντρωμένοι στο παιχνίδι και θα αγωνιστούν με μοναδικό σκοπό να πάρουν τους τρεις βαθμούς. Παράλληλα όμως θα είναι στο ακουστικό για το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα, αφού χρειαζόμαστε απώλειες του Αποέλ για να έχουμε πάλι στα πόδια μας την υπόθεση τίτλος. Σε περίπτωση νίκης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ αλλά και του Αποέλ στην 4η αγωνιστική των πλέι-οφ, θα ελπίζουμε σε απώλειες του αιώνιου αντιπάλου μας την προτελευταία αγωνιστική.

Στις επόμενες δύο αγωνιστικές η ΟΜΟΝΟΙΑ αντιμετωπίζει εντός έδρας την Ανόρθωση και την ΕΝΠ κατά σειρά, ενώ το Αποέλ παίζει εκτός έδρας τις ίδιες ομάδες με την αντίστροφη σειρά. Στις έδρες των δύο αυτών ομάδων, οι πράσινοι έχασαν βαθμούς, αν και αδιάφορες αφού η 3η και 4η θέση δεν λέει κάτι, όμως έπαιξαν δυνατά απέναντι μας. Μένει να δούμε εάν επιδείξουν τον ίδιο ζήλο κόντρα στο πρωτοπόρο Αποέλ, που αν περάσει με νίκες και από τις δύο έδρες κατακτά μαθηματικά τον τίτλο. Από την πλευρά της η ΟΜΟΝΟΙΑ, πρέπει να κάνει τα αδύνατα δυνατά για να κερδίσει έξι βαθμούς στους επόμενους δύο αγώνες για να ελπίζει στον τίτλο.

Οι δύο αγώνες της 4ης αγωνιστικής θα διεξαχθούν την Παρασκευή με ώρα έναρξη τις 19:30. Χωρίς θεατές η αναμέτρηση της ομάδας μας στο στάδιο Ελευθερία, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα εκτίσει την ποινή ενός αγώνα κεκλεισμένων των θυρών.