Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κέρδισαν και το σήκωσαν

Κέρδισαν και το σήκωσαν

FutsalU21Telikos (34)


Ακόμη ένας τίτλος προστέθηκε στην πλούσια συλλογή του τμήματος φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Η ομάδα Νέων του σωματείου μας κατέκτησε το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο και έκανε συνάμα το νταμπλ! Είναι το 5ο σερί Πρωτάθλημα για την ΟΜΟΝΟΙΑ και τέταρτο συνολικά νταμπλ!

Με τον Όμηρο Ομήρου καπετάνιο στην ομάδα Νέων από την αρχή, το τριφύλλι είναι πάντα πρώτο και σαρώνει στους τίτλους. Στον τελικό Κυπέλλου 2015 κόντρα στην ΑΕΛ, οι πράσινοι έδωσαν τα πάντα και δίκαια έφτασαν στη νίκη που τους χάρισε το τρόπαιο. Δύο τέρματα πέτυχε ο Αλέξανδρος Χατζηβασίλης και ένα ο αρχηγός Κωνσταντίνος Ιακώβου.

Το σκορ άνοιξε ο Χατζηβασίλης στο 21ο λεπτό με δυνατό σουτ, χωρίς να αφήσει πιθανότητες στον αντίπαλο τερματοφύλακα να αντιδράσει. Ο ίδιος παίκτης πέτυχε το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στην τελευταία φάση του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη, περισσότερο η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπάθησε πρωτίστως να διατηρίσει το μηδέν παθητικό στην άμυνα, ενώ έβγαινε συγκεντρωμένα στην επίθεση. Το 3-0 πέτυχε ο Ιακώβου στο 40′ μετά από εκπληκτική μπαλιά του Βαρνάβα Κοντοδήμητρου που τρύπησε την άμυνα της Λεμεσιανής ομάδας. Δεν άλλαξε κάτι στη συνέχεια της αναμέτρησης και η ομάδα μας πήρε τη νίκη με σκορ 3-0!

Δείτε στο βίντεο που ετοιμάσαμε, στιγμές πριν την έναρξη του τελικού, τις φάσεις και τα γκολ της αναμέτρησης, την απονομή και τους πανηγυρισμούς.