Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Βρώμισαν ακόμη ένα άθλημα και με τη βούλα

Βρώμισαν ακόμη ένα άθλημα και με τη βούλα

futsal-apoelDiakopi (15)


Ωραίο άθλημα το φούτσαλ, που στην Κύπρο τα τελευταία χρόνια άρχισε να παίρνει περισσότερη προβολή, ενώ αυξήθηκαν και οι φίλαθλοι που πηγαίνουν στους αγώνες. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε την αρχή, με την κατάκτηση του Πρωταθλήματος το 2009 βγάζοντας από την αφάνεια το άθλημα και φέρνοντας στα κλειστά χιλιάδες οπαδούς. Στα επόμενα χρόνια, περισσότερα σωματεία δημιούργησαν ομάδες και έκαναν πιο ανταγωνιστικό το μαραθώνιο. Για να μην παρεξηγηθούμε, αρκετά ιστορικά σωματεία συμμετείχαν και πρωταγωνιστούσαν από παλαιότερα στο φούτσαλ, όμως εμείς αναφερόμαστε στα γνωστά με ομάδες ποδοσφαίρου στην Α’ κατηγορία. Πλέον εκτός από την ΟΜΟΝΟΙΑ, μεγάλα σωματεία που συμμετέχουν στο φούτσαλ είναι η Ανόρθωση, η ΑΕΚ, η ΑΕΛ, η ΕΝΠ και το Αποέλ.

Με την έλευση περισσότερων ομάδων πιστεύαμε ακράδαντα ότι το πρωτάθλημα θα γινόταν όλο και πιο ανταγωνιστικό. Όταν το 2011 όμως το Αποέλ αποφάσισε να μπει στο άθλημα το είπαμε από την πρώτη στιγμή χωρίς να έχουμε αμφιβολία, θα βρωμίσουν και θα το καταστρέψουν και αυτό όπως έχουν κάνει με όλα τα υπόλοιπα. Πλέον και με τη βούλα έχουν βρωμίσει και το φούτσαλ, αφού βλέπουμε τραυματισμούς παικτών από αντικείμενα, παιχνίδια να κρίνονται στα χαρτιά, παράξενες διαιτησίες κλπ. Δεν περιμέναμε τη χθεσινή διακοπή για να το μάθουμε, όμως πλέον και με όσα έγιναν τη φετινή αγωνιστική περίοδο το κατάλαβαν και οι υπόλοιποι που ασχολούνται έστω και λίγο.

Ούτε δικαιολογίες είναι επειδή χάσαμε το πρωτάθλημα, που αν έστω και λίγο παρακολουθούσατε τους αγώνες φέτος θα καταλαβαίνατε πως και γιατί δεν βάφτηκε πράσινο. Να τους χαίρεστε κύριοι, εσείς που τους βάλετε στο άθλημα και που τους βοηθάτε στις βρωμιές τους.