Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αιώνιο ντέρμπι στους Νέους του φούτσαλ

Αιώνιο ντέρμπι στους Νέους του φούτσαλ

Fut-U21-Sotira (39)


Αιώνιο ντέρμπι περιλαμβάνει το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Νέων U21 στο φούτσαλ. ΟΜΟΝΟΙΑ και Αποέλ κοντράρονται αύριο και θέλουν αμφότεροι τη νίκη. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση με 6 βαθμούς.

Οι πράσινοι σε αυτό το παιχνίδι στοχεύουν να πάρουν το τρίποντο πάση θυσία για να παραμείνουν κοντά στην κορυφή, μετά και τις απώλειες που είχαν μια εβδομάδα πριν. Έχουν το πλεονέκτημα της έδρας και καλούνται να το εκμεταλλευτούν.

Σέντρα στις 21:00 στο Πολυπροπονητήριο, σε μια αναμέτρηση που θα διευθύνουν οι Μιχάλης Χριστοφίδης και Αντρέας Στρούθου.

Fut-U17-riverplate (28)

Βαριά ήττα για τους Παίδες στη Λεμεσό

Τη βαριά ήττα με 7-1 από την ΑΕΛ δέχθηκε η φουτσαλική ομάδα κάτω των 17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ήταν η δεύτερη ήττα σε ισάριθμες εκτός έδρας αναμετρήσεις για τους πράσινους, που παρέμειναν στους έξι βαθμούς μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Με τους καλύτερους οιωνούς μπήκε η ΟΜΟΝΟΙΑ στο παιχνίδι αφού μόλις στο 3ο λεπτό πήρε προβάδισμα με γκολ του Κύπρου Μπενάκη. Η ισοφάριση όμως ήρθε άμεσα και το ημίχρονο έκλεισε με το σκορ στο 4-1. Στην επανάληψη δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάτι καλύτερο οι παίκτες του Παύλου Προδρόμου και δέχθηκαν ακόμη τρία τέρματα.

Η αρχική 5άδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: ΧΡΙΣΤΟΣ ΣΚΟΥΦΑΡΗΣ, ΚΥΠΡΟΣ ΜΠΕΝΑΚΗΣ, ΠΕΤΡΟΣ ΖΥΜΑΡΑΣ, ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΗΣ ΠΟΓΙΑΤΖΙΗΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΠΟΓΙΑΤΖΙΗΣ.