Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Γιάννος Ιωάννου: «Επιβάλλεται να συνεχίσουμε με νίκες»

Γιάννος Ιωάννου: «Επιβάλλεται να συνεχίσουμε με νίκες»

futsal-Latsia (9)


Στην επίσημη ιστοσελίδα του σωματείου μας μίλησε ο Γιάννος Ιωάννου, εκ των φετινών αποκτημάτων της φουτσαλικής ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Ο νεαρός ποδοσφαιριστής αναφέρθηκε στο κλίμα που επικρατεί στην ομάδα, τις δυνατότητες της και μέχρι που μπορεί να φτάσει, ενώ κάλεσε τον κόσμο του τριφυλλιού να στηρίξει την προσπάθεια τους. Ακόμη, μήνυμα νίκης για τον αυριανό αγώνα κόντρα στον Σταυραετό έστειλε ο Γιάννος.

Οι δηλώσεις του Ιωάννου:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Γιάννος Ιωάννου αναφέρθηκε στο αγώνα της ερχόμενης Πέμπτης (26/11, 20:30) με αντίπαλο τον Σταυραετό, που θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”: «Μπορεί ο αντίπαλός μας να βρίσκεται στην τελευταία θέση της βαθμολογίας, όμως για να κερδίσουμε και για να το συνδυάσουμε αυτό με μία καλή εμφάνιση, θα πρέπει να είμαστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Επιβάλλεται να συνεχίσουμε με νίκες την προσπάθειά μας, διότι ήδη έχουμε χάσει αρκετό έδαφος». 

Futsal-ararat (15)

Ακολούθως, ο Γιάννος Ιωάννου εξέφρασε την αισιοδοξία του, ως προς την συνέχεια της αγωνιστικής περιόδου: «Πιστεύω στις δυνατότητες της ομάδας μας. Έχουμε αρκετή ποιότητα, αλλά και όλα τα στοιχεία που χρειάζονται για να καλύψουμε το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσουμε μέχρι τέλους το πρωτάθλημα. Δυστυχώς, αδικήσαμε τους εαυτούς μας με τις απώλειες που είχαμε στις πρώτες αγωνιστικές, όμως έχουμε τις δυνατότητες για να ανεβάσουμε την ομάδα». 

Ο Γιάννος Ιωάννου αναδείχθηκε μέσα από την Ακαδημία Ποδοσφαίρου του Σωματείου μας, καθώς αγωνίστηκε σε όλες τις Επίλεκτες ομάδες. Την περσινή αγωνιστική περίοδο αγωνίστηκε στην ομάδα φούτσαλ της Ανόρθωσης, ενώ φέτος επέστρεψε στην οικογένεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, όπου συνάντησε στην ομάδα φούτσαλ και τον αδερφό του, Μάρκο Ιωάννου: «Υπάρχει πολύ καλό κλίμα στην ομάδα, κάτι που με βοήθησε να προσαρμοστώ εύκολα. Είμαστε όλοι μία οικογένεια», ανέφερε ο Γιάννος.

Futsal-Giannos-Ioannou

Στη συνέχεια σχολίασε και τα νέα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί, με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία της ομάδας φούτσαλ: «Με την αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, προσπαθούμε να διαφοροποιήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας. Σίγουρα αυτό χρειάζεται χρόνο για να γίνει, όμως σταδιακά θα φτάνουμε στο επίπεδο που θέλουμε». 

Στην τελευταία του τοποθέτηση, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Θέλουμε να ζητήσουμε από τον κόσμο να στηρίξει τις προσπάθειές μας, δίνοντας το παρών του στο στάδιο “Ελευθερία”. Εμείς του υποσχόμαστε πως δεν θα μείνουμε για πολύ στη βαθμολογική θέση που κατέχουμε σήμερα».