Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κτυπάει ρέστα

Κτυπάει ρέστα

Futsal-Cup-Anorthosi (7)


Πριν 10 περίπου μέρες, ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση τα είπαν για το θεσμό του κυπέλλου. Η ομάδα μας είχε τις χαμένες ευκαιρίες, η Ανόρθωση εκμεταλλεύτηκε τις δικές της και την έλλειψη συγκέντρωσης μας σε κάποιες φάσεις και προκρίθηκε. Σήμερα η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται την Κυρία της Αμμοχώστου για το πρωτάθλημα (20:30, live omonoianews.com) και θέλει τον αγώνα να εξελιχθεί διαφορετικά.

Με την ομάδα του Σέρτζιο να είναι 5 βαθμούς πίσω από Αποέλ και Ανόρθωση, δεν είναι υπερβολή να πούμε πως κτυπάει ρέστα. Εδώ και καιρό ψάχνει μια ευκαιρία να αποδείξει πως η θέση της την αδικεί. Κόντρα στο Αποέλ την άρπαξε, αλλά της την στέρησε η διαιτησία. Σήμερα πάει στο Ελευθερία αποφασισμένη να μειώσει τη διαφορά από την Κυρία στους 2 και να περιμένει στραβοπατήματα των δυο πρωτοπόρων για να μειώσει κι άλλο!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έδειξε στο αιώνιο ντέρμπι πως αξίζει πολλά περισσότερα από όσα δείχνει η βαθμολογική της θέση. Είμαστε βέβαιοι πως αν επαναλάβει εαυτό, αυτή τη φορά θα πάρει και το τρίποντο που τόσο πολύ θέλει. Ειδικά αν έχει στο πλευρό της και το κόσμο της, να λειτουργήσει σαν 6ος παίκτης της ομάδας.