Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ντέρμπι στο φούτσαλ, θα είστε εκεί;

Ντέρμπι στο φούτσαλ, θα είστε εκεί;

futsal-ticket


Την Πέμπτη η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ έχει εντός έδρας ντέρμπι, θα είσαι εκεί; Τα εισιτήρια κυκλοφορούν σήμερα, η ομάδα σε έχει ανάγκη. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για την προπώληση και τα μέτρα ασφαλείας για την αναμέτρηση:

Αρχίζει σήμερα το απόγευμα (26/01, 15:00) η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα της ομάδας φούτσαλ του Σωματείου μας με την Ανόρθωση, στο μεγάλο ντέρμπι της 14ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, το οποίο θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2016, στο στάδιο «Ελευθερία» και θα ξεκινήσει στις 20:30.

Στη διάθεση των φίλων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ θα είναι η Νότια κερκίδα (απέναντι από κεντρική) του σταδίου.

Η διάθεση των εισιτηρίων γίνεται από τα εκδοτήρια «ΟΜΟΝΟΙΑ – PrimeTel», ενώ στην κατοχή τους έχουν και τα μέλη της επιτροπής φούτσαλ.

Εισιτήρια θα υπάρχουν και στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα, τα οποία θα ανοίξουν στις 19:30.

Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ.

Θα γίνεται αυστηρός αστυνομικός έλεγχος στην είσοδο και γι’ αυτό καλούνται οι φίλοι της ομάδας μας όπως προσέλθουν έγκαιρα στο στάδιο, για αποφυγή αχρείαστης ταλαιπωρίας.

Το Τμήμα Φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ καλεί τον κόσμο της ομάδας μας όπως στηρίξει με σθένος την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μας για νίκη σε βάρος της Ανόρθωσης, κάτι που θα αποτελέσει σημαντικό βήμα προς την στόχο της μείωσης της βαθμολογικής διαφορές από τις πρώτες θέσεις.

Αυτή η σθεναρή στήριξη επιβάλλεται να εκδηλωθεί σε αθλητοπρεπή πλαίσια και να μείνει μακριά από ενέργειες που θα ζημιώσουν το Τμήμα Φούτσαλ, το οποίο καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να διατηρεί μία ποιοτική ομάδα που κάθε χρόνο πρωταγωνιστεί.