Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάλι καλύτερη, πάλι ισόπαλη

Πάλι καλύτερη, πάλι ισόπαλη

futsal-anorthosi-28-1 (9)


Αρκετές ομοιότητες με το παιχνίδι κόντρα στο Αποέλ, είχε το ψεσινό με την Ανόρθωση κι ας είχαν αρκετά διαφορετικό σκορ (1-1 το αιώνιο, 3-3 ψες). Κυριότερο σημείο σύγκλισης, ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ άξιζε να κερδίσει και τα δύο, αλλά αρκέστηκε στον βαθμό της ισοπαλίας. Και είναι πραγματικά κρίμα, με βάση την εικόνα της ομάδας μας στο γήπεδο.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ έφτιαξε πολλές παραπάνω ευκαιρίες, βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 3-1, λιγότερο από 10 λεπτά πριν το τέλος. Κάποιες στιγμές ολιγωρίας, έφεραν την ισοπαλία που κολακεύει την Ανόρθωση. Ανεξάρτητα όμως με το ποιος ήταν καλύτερος, εκείνο που μένει είναι οι βαθμοί. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν κατάφερε να πλησιάσει τη δεύτερη θέση όπως έλπιζε, αλλά θα έχει άλλες ευκαιρίες να το κάνει.

Μέχρι το τέλος της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος, πρέπει καταρχάς να κερδίσει όλα τα παιχνίδια της, γιατί δεν πρέπει να ξεχνάμε πως Αποέλ και Ανόρθωση έχουν αγώνα μεταξύ τους. Όσο περισσότερο μικρύνει η διαφορά από 1η και 2η θέση τόσο το καλύτερο, γιατί στα πλέι οφ η ομάδα μας θα κληθεί να κάνει αλάνθαστη πορεία, αν είναι να επιστρέψει στη κορυφή του κυπριακού φούτσαλ.