Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Από κοινού διαχείριση, όχι ενοποίηση

Από κοινού διαχείριση, όχι ενοποίηση

Διαβάστε εδώ την ανακοίνωση του σωματείου μας για το θέμα.


Νεότερη Ενημέρωση: Αμέσως μετά τη δημοσιοποιήση της είδησης επικοινωνήσαμε με την επίσημη ΟΜΟΝΟΙΑ σχετικά με το θέμα της ενοποίησης του τμήματος φούτσαλ με το Αραράτ. Όπως μας λέχθηκε, δεν πρόκειται να γίνει συγχώνευση των δυο ομάδων. Το Αραράτ θα δώσει ένα σεβαστό ποσό συν τις γηπεδικές εγκαταστάσεις για να έχει από κοινού με το Δ.Σ του σωματείου μας τη διαχείριση του τμήματος για 2 χρόνια, όμως η ομάδα παραμένει ΟΜΟΝΟΙΑ, με “χορηγό” ουσιαστικά το Αραράτ. Όπως για παράδειγμα ήταν η πετοσφαιρική μας ομάδα, Inlander OMONOIA πριν από μερικά χρόνια.

Νωρίτερα είχαμε γράψει: Από τη περασμένη εβδομάδα ακούμε για τις φήμες περί συγχώνευσης του τμήματος φούτσαλ με το Αραράτ. Φροντίσαμε μάλιστα να γράψουμε ότι οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να βοηθήσει, καλύτερα να το κάνει σαν χορηγός και όχι σαν οτιδήποτε άλλο. Σήμερα το sport-fm κάνει λόγο για προχωρημένες συζητήσεις, οπότε ας μην κρυβόμαστε άλλο και ας πούμε ξεκάθαρα την άποψη μας.

Μια μέρα αφού ο Ζυμαράς επιβεβαίωσε πως δεν συνεχίζει, κρούσαμε το κώδωνα του κινδύνου, είπαμε ότι το πρώτο που πρέπει να κάνει το συμβούλιο είναι να βρει άξιο αντικαταστάτη, όσο δύσκολο κι αν είναι αυτό. Σε καμία περίπτωση όμως δεν θεωρούμε πως η συγχώνευση ενός τμήματος με 3 νταμπλ, του οποίου οι δεύτερες θέσεις, θεωρήθηκαν από τον ίδιο τον ηγέτη του τμήματος αποτυχίες, είναι η λύση. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ως ΟΜΟΝΟΙΑ ανέβηκε στη κορυφή. Πρέπει πραγματικά να αλλάξει όνομα; Υπενθυμίζουμε πως μιλάμε για τη μοναδική ομάδα στο άθλημα με ακαδημίες σε όλες τις ηλικίες όπως επίσης και τίτλους σε όλες τις ηλικίες.

Δεν βλέπουμε αρνητικά την ανάμιξη των ανθρώπων του Αραράτ, αντιθέτως βλέπουμε τη πρόταση τους για διαχείριση του τμήματος ως την πιο σοβαρή που υπάρχει στο τραπέζι και την προσεγγίζουμε πολύ θετικά. Είναι άνθρωποι του φούτσαλ επίσης, ξέρουν το χώρο, ήταν πάντα κύριοι απέναντι στην ομάδα μας. Μέχρι το σημείο που μπαίνει η ενοποίηση στη συζήτηση όμως. Ας μείνει η ΟΜΟΝΟΙΑ, ΟΜΟΝΟΙΑ κι ας δοθεί η διαχείριση στη συγκεκριμένη ομάδα ατόμων. Το να συγχωνεύω ένα τμήμα όμως που έφερε το άθλημα γενικότερα επίπεδα μπροστά τη τελευταία δεκαετία με άλλη ομάδα, δεν μας κάθεται πολύ καλά.