Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Επιβάλλεται να παραμείνει ανταγωνιστικό

Επιβάλλεται να παραμείνει ανταγωνιστικό

futsal-ararat-4-2-16 (6)


Το πιο περίεργο καλοκαίρι, από τότε που δημιουργήθηκε περνάει το τμήμα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Κάθε χρόνο τέτοιο καιρό, ο Αντώνης Ζυμαράς είχε ήδη ξεκινήσει τις διαδικασίες για τον προγραμματισμό της νέας χρονιάς. Για την ώρα φέτος, δεν έχει ξεκαθαρίσει ποιος θα ηγηθεί του τμήματος, με αποτέλεσμα να επικρατεί στασιμότητα, αν και γίνονται προσπάθειες για εξεύρεση χορηγού της ομάδας που θα βοηθήσει προφανώς οικονομικά.

Αφού πούμε ότι οποιοσδήποτε θέλει να βοηθήσει, πρέπει να το πράξει ως χορηγός και μόνο, να πούμε και ότι θεωρούμε πως το τμήμα επιβάλλεται να μείνει ανταγωνιστικό. Ο κορμός υπάρχει, όπως και οι διαδικασίες που έχουν θεσπιστεί την τελευταία οκταετία. Εκείνο που λείπει είναι τα άτομα που θα ηγηθούν και φυσικά το χρήμα, οι χορηγοί. Κάποιοι από αυτούς έχουν ήδη συμφωνηθεί από το Ζυμαρά πριν φύγει, οπότε υπάρχει συγκεκριμένο σημείο εκκίνησης.

Σίγουρα η καινούρια ηγεσία δεν θα ξεκινήσει από το μηδέν. Χρόνος υπάρχει μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος, πρέπει όμως να ξεκαθαρίσει ποιοι μένουν και ποιοι φεύγουν από το ρόστερ και προς ποιες κατευθύνσεις πρέπει να κινηθεί γενικά το τμήμα. Πάντα έχοντας στο μυαλό πως πρόκειται για ένα τμήμα που κατέκτησε 3 συνεχόμενα πρωταθλήματα και για το οποίο η 2η θέση, θεωρήθηκε αποτυχία. Τα στάνταρντς είναι εκεί.