Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάνος: «Το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε»

Μάνος: «Το σημαντικό ήταν οι τρεις βαθμοί και τους πήραμε»

 


Την εκτίμηση πως το φετινό Πρωτάθλημα Φούτσαλ θα είναι το δυσκολότερο όλων των εποχών έκανε ο Μανώλης Μανώλη, που στην πρεμιέρα πέτυχε χατ-τρικ, βοηθώντας την ΟΜΟΝΟΙΑ να μπει με το δεξί στη νέα χρονιά επικρατώντας με 4-1 της ΑΕΚ Λάρνακας. Για τον ίδιο, το σημαντικό ήταν η νίκη και οι τρεις βαθμοί, αφού το ποιος πέτυχε τα γκολ είναι δευτερεύον θέμα γιατί έρχονται μέσα από ομαδική προσπάθεια. Όσον αφορά τον επόμενο αντίπαλο, την ΑΕΛ στην Λεμεσό, αναγνώρισε το βαθμό δυσκολία αλλά τόνισε πως στόχος είναι η νίκη. Τέλος, έκανε κάλεσμα στους οπαδούς, χαρακτηρίζοντας τον κόσμο ως το 6ο παίκτη της ομάδας.

Διαβάστε ακόμη: Νικηφόρα πρεμιέρα και συνεχίζει

Πιο κάτω οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα μας ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας:

«Κάθε πρεμιέρα είναι δύσκολη, ανεξαρτήτου αντιπάλου. Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για ‘μας, είμαστε και ανέτοιμοι ακόμα. Θέλαμε μόνο τους τρεις βαθμούς, αυτό ήταν το σημαντικό και ευτυχώς τα καταφέραμε», ήταν το σχόλιο του για τη νίκη επί της ΑΕΚ.

Για τα τρία γκολ που πέτυχε: «Με ικανοποιεί ιδιαίτερα ότι πέτυχα χατ-τρικ, αλλά σημασία έχει πως είναι μια ομαδική δουλειά, αφού χωρίς τους συμπαίκτες μου δεν θα τα κατάφερνα. Ελπίζω να συνεχιστεί αυτό και με τα γκολ μου να βοηθώ την ομάδα».

futsal-aek-manos (3)

Για τη συνέχεια: «Η ΑΕΚ ήταν ένας πολύ δυνατός αντίπαλος, το γνωρίζαμε. Το φετινό πρωτάθλημα θα είναι ίσως το πιο δύσκολο όλων των εποχών, ενισχύθηκαν σημαντικά όλες οι ομάδες. Τώρα πάμε στη Λεμεσό με αντίπαλο την ΑΕΛ, που θα έχει τον κόσμο της, ενώ ενισχύθηκε σημαντικά. Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά εμείς πάντα πάμε για τη νίκη, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ και πρέπει να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια».

Το μήνυμα στον κόσμο της ομάδας: «Πρέπει να ‘ρθει ο κόσμος κοντά στην ομάδα, το ξέρουν ότι αυτή η ομάδα τους χάρισε πολλές χαρές. Εννοείτε πως τους θέλουμε δίπλα μας, είναι ο 6ος μας παίκτης. Γίνεται μια νέα προσπάθεια και η ομάδα τον έχει ανάγκη».