Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νικηφόρα πρεμιέρα και συνεχίζει

Νικηφόρα πρεμιέρα και συνεχίζει

Με το δεξί μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας μπήκε μπροστά στο σκορ στο πρώτο μέρος και παρότι ισοφαρίστηκε νωρίς στο δεύτερο, έκανε ότι χρειαζόταν για να πάρει στο τέλος μια ευρεία νίκη με 4-1. Νίκησε έτσι τόσο το “άγνωστο” της πρεμιέρας, όσο και τις μαζεμένες απουσίες (τέσσερις στο σύνολο) που είχε να διαχειριστεί και συνεχίζει τη δουλειά.


Το παιχνίδι δεν ήταν εύκολο, ειδικά από τη στιγμή που η ΑΕΚ ισοφάρισε. Η ΑΕΚ έχει ενισχυθεί και διαθέτει μπόλικη ποιότητα και εμπειρία στο ρόστερ της, αφού απέκτησε αρκετούς γνωστούς Κύπριους φουτσαλιστές. Η ΟΜΟΝΟΙΑ όμως, ήταν η καλύτερη από τις δύο ομάδες και φρόντισε να το υπενθυμίσει στην αξιόμαχη αντίπαλο της. Ανέβασε στροφές, πέτυχε τρία γκολ, μπήκε με το δεξί και βλέπει αισιόδοξα τη συνέχεια.

Πέραν της νίκης, αν είναι κάτι που κρατάμε είναι…το Μάνο από τα παλιά. Ο Μανώλης πέτυχε τρία γκολ, είχε γενικά πολύ καλή βραδιά και δείχνει αποφασισμένος να επιστρέψει στις υψηλές πτήσεις. Αν το πετύχει, ανεβάζει ολόκληρη την ομάδα.