Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ψάχνει διπλό στη Λεμεσό

Ψάχνει διπλό στη Λεμεσό

 


Ντέρμπι στη Λεμεσό και για τη φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει σήμερα εκτός έδρας την ΑΕΛ (20:30, live omonoianews.com – alfasports tv) και θέλει νίκη που θα επιβεβαιώσει πως είναι αποφασισμένη φέτος να επιστρέψει στη κορυφή. Είναι ακόμα νωρίς – ο αγώνας διεξάγεται στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής), δεν αλλάζει όμως η σημασία του, αφού η ΑΕΛ εμφανίζεται φέτος ενισχυμένη και θέλει να μετατραπεί από κομπάρσος σε πρωταγωνίστρια στο άθλημα.

Οι δυσκολίες του παιχνιδιού, σε μια αφιλόξενη έδρα, είναι δεδομένες, δεδομένη όμως είναι και η αποφασιστικότητα της ομάδας μας να φύγει θριαμβεύτρια. Η ΑΕΛ έχει βάλει φέτος πολλά λεφτά στο τμήμα της, και το ματς αποτελεί ιδανική ευκαιρία για την ΟΜΟΝΟΙΑ να καταθέσει διαπιστευτήρια. Διαθέτει την ποιότητα, διαθέτει το πείσμα, διαθέτει την αποφασιστικότητα, τώρα αυτό που πρέπει να κάνει είναι να τα καταθέσει εντός του αγωνιστικού χώρου.

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, ο διεθνής τερματοφύλακας της ομάδας μας, Τάσος Σκαμπύλης, τραυματίστηκε στην χθεσινή προπόνηση και η συμμετοχή του στον σημερινό αγώνα κρίνεται αμφίβολη.

Οι διαιτητές που ορίστηκαν στον αγώνα που θα διεξαχθεί στο “Σπύρος Κυπριανού” είναι:
Διαιτητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ
2ος Διαιτητής ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΟΖΑΚΟΣ
3ος Διαιτητής ΣΑΒΒΑΣ ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ
Χρονομέτρης ΜΑΡΙΟΣ ΠΕΤΡΟΥ
Παρατηρητής ΑΝΔΡΕΑΣ Λ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

Διαβάστε ακόμη:

Παραιτήθηκε ο Κοστανιάν