Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Διαπιστευτήρια μεγάλης ομάδας

Διαπιστευτήρια μεγάλης ομάδας

 


Αν κάποιος έβλεπε ψυχρά τους αριθμούς, θα πίστευε πως δύσκολα η ΟΜΟΝΟΙΑ θα διεκδικούσε κάτι αφού στα πρώτα 5 ματς μετρούσε 2 ήττες στα ντέρμπι με ΑΕΛ και Αποέλ. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Παρά την αλλαγή προπονητή, η ΑΕΛ ήταν καλύτερη μας μόνο για 5 λεπτά και ο αιώνιος ούτε και ένα. Χάσαμε λόγω συγκυριών. Η ΟΜΟΝΟΙΑ πήγαινε με αυτή τη γνώση χθες στο παιχνίδι με την Ανόρθωση.

Και φρόντισε να αποδείξει τα επίπεδα αυτοπεποίθησης της, κάνοντας μια εξαιρετική εμφάνιση. Το σπουδαίο διπλό ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειάς και μπόλικου πάθους και διάθεσης. Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες κατέθεσε διαπιστευτήρια μεγάλης ομάδας που θα παλέψει ως το τέλος για το πρωτάθλημα.

Μάλιστα, φαίνεται αυτή τη στιγμή να είναι και σε καλή θέση παρά τις δυο ήττες. Με τη νίκη της επί της Ανόρθωσης ουσιαστικά τώρα ξεκινά το πρωτάθλημα, αφού έχει παίξει με τους τρεις άλλους διεκδικητές εκτός έδρας, ενώ αυτοί δεν έχουν παίξει ούτε και ένα ντέρμπι. Συγχαρητήρια λοιπόν σε όλους, που βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα να δώσουν απαντήσεις και να μπουν ξανά στο σωστό δρόμο. Τώρα συνέχεια στη δουλειά και μόνο νίκες!