Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κύπελλο και μετά διακοπή

Κύπελλο και μετά διακοπή

Μετά το σπουδαίο διπλό στην έδρα της Ανόρθωσης, η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ έχει κύπελλο στο πρόγραμμα της. Η ομάδα μας αγωνίζεται απόψε στις 20:30 κόντρα στην ΑΕΚ Σωτήρας στο Δημοτικό Σχολείο Σωτήρας και είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη. Η ΑΕΚ βέβαια δεν είναι αμελητέα ποσότητα, είναι ομάδα που αγωνίζεται στην ίδια κατηγορία με την δική μας και θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή για να μην βρεθούμε προ δυσάρεστης εκπλήξεως.


Πρώτος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ είναι φυσικά να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως ο δεύτερος τη τάξει τίτλος δεν την ενδιαφέρει. Το τμήμα έχει μείνει τα τελευταία χρόνια μακριά από τους τίτλους γενικότερα και φέτος θέλει να είναι η χρονιά που θα κατακτήσει τουλάχιστον ένα από αυτούς. Έχει την ποιότητα, έχει την θέληση, έχει και τα κίνητρα για να τα δώσει όλα σε διπλό ταμπλώ και σήμερα καλείται να κάνει το πρώτο βήμα στο κύπελλο.

Αμέσως μετά το κύπελλο, θα υπάρξει διακοπή για διεθνείς υποχρεώσεις. Θυμίζουμε πως από την ομάδα μας κλήση έχουν πάρει για την Εθνική οι Σκαμπύλης, Κοντοδήμητρος, Ιωάννου και Μανώλη.