Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ψάχνει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Ψάχνει την πρώτη νίκη σε ντέρμπι

Κόντρα στην ΑΕΛ αδίκησε τον εαυτό της για 5-10 λεπτά και το πλήρωσε, αφού είχε ένα βουνό να ανέβει. Κόντρα στο Αποέλ, άξιζε τη νίκη, ήταν άστοχη και άτυχη και δέχθηκε άδικη ήττα. Η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, πάει σήμερα στη Λάρνακα για να αντιμετωπίσει την Ανόρθωση στο τρίτο φετινό της ντέρμπι (20:30, live omonoianews και alfasports tv) και ευελπιστεί πως θα κάνει εμφάνιση παρόμοια με εκείνη που έκανε εναντίων του Αποέλ, αλλά αυτή τη φορά θα πάρει και τους τρεις βαθμούς.


Η ψυχολογία για την ομάδα του Κώστα Πολυβίου έχει ανεβεί ξανά μετά την εύκολη νίκη επί του Εθνικού Λατσιών. Στην πραγματικότητα, δεν έπεσε ποτέ σε χαμηλά επίπεδα, γιατί ακόμα και αφού έχασαν από το Αποέλ, όλοι στην ομάδα ήξεραν πως άξιζαν πολλά περισσότερα. Σήμερα, κόντρα σε ένα αντίπαλο που φιλοδοξεί πως φέτος θα κατακτήσει του πρωτάθλημα και προς αυτή τη κατεύθυνση έχει ενισχυθεί, η ΟΜΟΝΟΙΑ κτυπάει ρέστα και ξέρει πως από αυτήν εξαρτάται αν θα επανέλθει δυναμικά στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Το φετινό είναι το πιο αμφίρροπο πρωτάθλημα που θυμόμαστε, αφού τέσσερις ομάδες (ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΕΛ, Ανόρθωση, Αποέλ) είναι πολύ κοντά σε επίπεδο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ με νίκη σήμερα, θα καλύψει κομμάτι από το χαμένο έδαφος και θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτει στη συνέχεια το πρόγραμμα αφού οι άλλοι τρεις θα παίξουν μεταξύ τους. Μπορεί να τα καταφέρει, αρκεί να είναι αποτελεσματική.