Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό στη Μολδαβία η Εθνική Φούτσαλ

Ηττήθηκε και στο δεύτερο φιλικό στη Μολδαβία η Εθνική Φούτσαλ

 


Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Εθνική Φούτσαλ της Κύπρου στο δεύτερο φιλικό που έδωσε στη Μολδαβία κόντρα στην Εθνική ομάδα της χώρας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας μας προηγήθηκε στο σκορ, με γκολ στο πρώτο ημίχρονο, όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή και τη νίκη. Χρόνο συμμετοχής στον αγώνα πήραν και οι τρεις πράσινοι, Τάσος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος και Μανώλης Μανώλη, που ήταν στην αποστολή της ομάδας. Μάλιστα, ο τελευταίος, που σκόραρε στο χθεσινό φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, φορούσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Ανεξάρτητα από τα αποτελέσματα, από τα δύο φιλικά στη Μολδαβία βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα και θα βοηθήσουν σε αυτό το καινούριο ξεκίνημα που έγινε με τη συμμετοχή εννέα νέων ποδοσφαιριστών. Οι φιλικοί αγώνες εντάσσονται στο πλαίσιο της προετοιμασίας των δύο ομάδων ενόψει της συμμετοχής τους στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα γίνει τον ερχόμενο Ιανουάριο.

«Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μια ομάδα με πολύ πιο υψηλό επίπεδο από το δικό μας. Ξέραμε από την αρχή ότι η Μολδαβία σε αυτή τη φάση της προετοιμασίας μας δεν ήταν ιδανικός αντίπαλος, όμως το επιλέξαμε για να βγάλουμε σημαντικά συμπεράσματα σε αυτό το νέο ξεκίνημα.

Περιμέναμε ότι θα γίνουν λάθη, ιδιαίτερα στο πρώτο παιχνίδι όπως ξέραμε ότι μετά που είδαμε τα λάθη μας και τα αναλύσαμε, με σιγουριά αναμέναμε τη μεταμόρφωση της ομάδας προς το καλύτερο, κάτι που αποδείχτηκε στο αποψινό φιλικό.

Υπάρχει ισχυρή πίστη και η απαιτούμενη ποιότητα στην ομάδα και δημιουργούμε τις βάσεις για πρόκριση στα προκριματικά του Ιανουαρίου», ανέφερε αμέσως μετά το τέλος του σημερινού φιλικού ο Ομοσπονδιακός προπονητής Άθως Στυλιανού.