Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πήρε κεφάλι η ΑΕΛ, μα θα την κυνηγήσει

Πήρε κεφάλι η ΑΕΛ, μα θα την κυνηγήσει

 


Ξεκινάμε με ένα δεδομένο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ που βλέπουμε από το παιχνίδι με την Ανόρθωση και μετά, δεν φοβάται κανένα μα κανένα αντίπαλο. Οι κακές πρώτες αγωνιστικές, έχουν δώσει όμως καλό προβάδισμα στην ΑΕΛ. Η ομάδα της Λεμεσού, που στο μεταξύ μας παιχνίδι είχε εκμεταλλευτεί το κακό μας ξεκίνημα, πήρε γερό κεφάλι στη βαθμολογία μετά το διπλό επί του Αποέλ, είναι στους 6 βαθμούς από ΟΜΟΝΟΙΑ και Ανόρθωση και στους 9 από το Αποέλ (σ.σ. Ανόρθωση και Αποέλ έχουν αγώνα λιγότερο) και δείχνει το μεγάλο φαβορί.

Λέμε δείχνει, γιατί θα τα πει με την ομάδα μας στο δεύτερο γύρο μέσα στη Λευκωσία, ενώ υπάρχει ακόμη δρόμος στο Πρωτάθλημα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ έχει και την ποιότητα και την εμπειρία να καλύψει τη διαφορά για να ανέβει αυτή στο πρώτο σκαλοπάτι του βάθρου στο τέλος της πρώτης φάσης και να μπει με πλεονέκτημα έδρας στα πλέι-οφ, αν και αυτό δεν εξαρτάται μόνο από τα δικά μας πόδια. Μέχρι το τέλος του πρώτου γύρου, ΑΕΛ και Ανόρθωση θα τα πουν και μεταξύ τους και μην ξεχνάμε πως στον δεύτερο, η ΟΜΟΝΟΙΑ τους έχει όλους στο Ελευθερία. Εκεί με τον κόσμο της, μπορεί να κάνει τη διαφορά.

Γενικώς, η ομάδα μας εκπέμπει υγεία από το διπλό κόντρα στην Ανόρθωση και μετά. Μπορεί η ΑΕΛ να έχει ξεχωρίσει βαθμολογικά, αλλά σε απόδοση δεν υστερούμε. Ο δρόμος είναι μακρύς, η ψυχολογία στην ΟΜΟΝΟΙΑ πολύ καλή και αισιοδοξούμε πως οι 6 βαθμοί, αργά ή γρήγορα θα καλυφθούν. Χωρίς να παραγνωρίζουμε, πως για τον τίτλο θα παλέψουν και το Αποέλ και η Ανόρθωση.