Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Με σοβαρότητα για να περάσει στους “4” του Κυπέλλου

Με σοβαρότητα για να περάσει στους “4” του Κυπέλλου

 


Σε ρυθμούς Κυπέλλου η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ, που σήμερα (20:30 live @omonoianews) αντιμετωπίζει σε νοκ-άουτ αγώνα την ομάδα Δημητράκης Χριστοδούλου Δερύνειας. Στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης ο αγώνας, στον οποίο πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί οι “πράσινοι” και να περάσουν στους “4” του θεσμού. Η ομάδα μας, που είναι το φαβορί για πρόκριση, έχει και το πλεονέκτημα της έδρας, αφού η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο στάδιο “Ελευθερία”.

Σε πολύ καλή κατάσταση βρίσκεται το “τριφύλλι” που προέρχεται από έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και θέλει να φτάσει τις εφτά. Στο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην ομάδα της Δερύνειας, η ΟΜΟΝΟΙΑ είχε επικρατήσει σχετικά εύκολα με σκορ 9-3, όμως αυτό δεν πρέπει να ξεγελάσει καθόλου τους παίκτες του Κώστα Πολυβίου. Πρόκειται για έναν εντελώς διαφορετικό αγώνα και έτσι πρέπει να τον προσεγγίσουν.

Την αναμέτρηση ορίστηκαν να διευθύνουν οι Νικόλας Νικολάου (διαιτητής), Σταύρος Χατζηπαναγή (2ος ρεφ) και Κώστας Κογκορόζης (3ος ρεφ).

Η προημιτελική φάση ολοκληρώνεται με τον αγώνα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, αφού χθες διεξήχθησαν οι άλλες τρεις αναμετρήσεις. Οι ομάδες που πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά είναι η Ανόρθωση, η ΑΕΚ και η ΑΕΛ. Η πρώτη τα κατάφερε στη διαδικασία των πέναλτι και η δεύτερη στην παράταση, ενώ η πρωτοπόρος του Πρωταθλήματος πέρασε άνετα στην επόμενη φάση.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
Αποέλ-Ανόρθωση 2-3 στα πέναλτι [7-7 (κ.δ.) / 9-9 (παρ.)]
Ελπίδα Αστρομερίτη-ΑΕΚ Λάρνακας 4-6 στην παράταση / 3-3 (κ.δ.)
ΑΜΕΚ Καψάλου-ΑΕΛ 0-7 στην κανονική διάρκεια