Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Διέλυσαν το άθλημα, ήταν επόμενο να βραβευτούν

Διέλυσαν το άθλημα, ήταν επόμενο να βραβευτούν

 


Όσοι ασχολούνται με το άθλημα του φούτσαλ, γνωρίζουν πως από τη μέρα που το Αποέλ κατάφερε να μπει στο πρωτάθλημα, όλα άλλαξαν προς το χειρότερο.

Το φούτσαλ για πολλά χρόνια ήταν ένα άθλημα μεταξύ φίλων και ποτέ δεν υπήρξαν ακραίες αντιδράσεις και επεισόδια. Οι επιτυχίες του Αραράτ και μετά της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, έφεραν στο νησί μεγάλες ομάδες του χώρου και τα γήπεδα γέμισαν με με κόσμο που ανυπομονούσε για τον επόμενο αγώνα. Όλα αυτά μέχρι το 2013.

Μετά μάθαμε τα κεκλεισμένων των θυρών, τις απειλές, τους τραυματισμούς ποδοσφαιριστών, τους προπηλακισμούς των διαιτητών και άλλα γνωστά που μπόλιασε το άθλημα το Αποέλ με την είσοδο του σε αυτό.

Σήμερα το άθλημα που είχε 3 ή 4 κατηγορίες, έγινε ένα άθλημα 11 ομάδων και όσοι το αγαπούσαν, προτίμησαν απλά να παίζουν με τους φίλους τους σε 5Χ5.

Η ΚΟΠ θέλοντας να τους ανταμείψει, ανακοίνωσε πως η ομάδα του Αποέλ, εκτός από το ποδόσφαιρο, παίρνει το βραβείο ήθους και στο φούτσαλ! Στην Ομοσπονδία έχουν αναμφισβήτητα την πιο πορτοκαλί διαδικασία ανάδειξης ομάδων ήθους.

Να σημειωθεί πως η τελευταία είδηση στη σελίδα της ΚΟΠ για το άθλημα του φούτσαλ, είναι πως ο επόμενος αγώνας του Αποέλ κόντρα στην Ανόρθωση, θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών! Καθόλου πρωτότυπο!