Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Διακοπή στο Πρωτάθλημα, υποχρεώσεις για την Εθνική

Διακοπή στο Πρωτάθλημα, υποχρεώσεις για την Εθνική

 


Διακοπή στο Πρωτάθλημα Φούτσαλ για το επόμενο διάστημα, λόγω υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας. Το επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ είναι προγραμματισμένο την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου και μέχρι τότε πιθανόν θα πραγματοποιηθούν φιλικά παράλληλα με τις προπονήσεις, για να παραμείνει σε εγρήγορση η ομάδα. Έξι “πράσινοι” κλήθηκαν από τον ομοσπονδιακό τεχνικό, που επέλεξε συνολικά 17 παίκτες για να παρευρεθούν στην πρώτη συγκέντρωση, που είναι ορισμένη για σήμερα.

Τάσος Σκαμπύλης, Βαρνάβας Κοντοδήμητρος, Γιάννης Ιωάννου, Μανώλης Μανώλη, Κωνσταντίνος Ανδρέου και Παναγιώτης Σκαρπάρης είναι οι έξι παίκτες του “τριφυλλιού” που βρίσκονται στην προεπιλογή του Άθου Στυλιανού. Η αποστολή για τους επίσημους αγώνες, που αφορούν την προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, θα αποτελείται από 14 ποδοσφαιριστές και θα ανακοινωθεί τις επόμενες ημέρες.

Η Εθνική Κύπρου θα φιλοξενήσει στο “Ελευθερία” όλους τους αγώνες του πέμπτου ομίλου. Αντίπαλοι του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος φούτσαλ θα είναι η Δανία, το Κόσοβο και η Νορβηγία. Οι δύο πρώτες αναμετρήσεις θα διεξαχθούν στις 30 και 31 Ιανουαρίου, ενώ το τελευταίο ματς θα γίνει στις 2 Φεβρουαρίου.Η ομάδα που θα τερματίσει στην πρώτη θέση του ομίλου θα συνεχίσει στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Εκεί θα συμμετέχει στον έκτο όμιλο με το Καζακστάν, την Τσεχία και τα Σκόπια, με τους αγώνες αυτούς να φιλοξενούνται από την πρώτη.