Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ήττα και τέλος οι ελπίδες πρόκρισης

Ήττα και τέλος οι ελπίδες πρόκρισης


Την ήττα με σκορ 3-1 από το Κόσσοβο γνώρισε η Εθνική Κύπρου στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστική του 5ου ομίλου της προκριματικής φάσης του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal 2018. Το αποτέλεσμα αυτό σβήνει εντελώς τις ελπίδες του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας για πρόκριση στην επόμενη φάση. Η πρωτιά στον όμιλο θα κριθεί την Πέμπτη στο παιχνίδι ανάμεσα σε Δανία και Κόσσοβο, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα του αγώνα της Κύπρου με τη Νορβηγία.

Στο σημερινό παιχνίδι, η Εθνική Κύπρου πήρε προβάδισμα στο 10ο λεπτό με γκολ του Κωνσταντίνου Κουλουμπρή, όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν στα αποδυτήρια με προβάδισμα 2-1. Στην επανάληψη παρά την προσπάθεια των Κυπρίων διεθνών για ισοφάριση, το Κόσσοβο πέτυχε και τρίτο γκολ και μέχρι το τέλος του αγώνα δεν άλλαξε κάτι.

Κύπρος: Σκαμπύλης, Χατζηγεωργίου, Ομήρου, Κουλουμπρής, Κ. Ανδρέου, (αρχική πεντάδα), Γ. Ιωάννου, Κόκκινος, Χατζηγεωργίου, Στεργιόπουλος, Τσακανιάς, Στεργιόπουλος, Σκαρπάρης, Περικλέους, Μανώλη, Κοντοδήμητρος, Ψηλογένης.

Στον αγώνα που διεξήχθη νωρίτερα η Δανία νίκησε με 2-1 τη Νορβηγία. Στη βαθμολογία το Κόσσοβο προηγείται με έξι βαθμούς και από τρεις έχουν Κύπρος και Δανία, ενώ η Νορβηγία είναι ουραγός χωρίς βαθμό. Στη χθεσινή πρεμιέρα η Κύπρος νίκησε μετά από συναρπαστικό αγώνα τη Δανία με 3-2 και το Κόσσοβο επικράτησε με το ευρύ 5-1 της Νορβηγίας. Στο φινάλε της ερχόμενης Πέμπτης θα γίνουν οι αγώνες Δανία – Κόσσοβο και Κύπρος – Νορβηγία.