Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μαθαίνουν εάν θα συμπεριληφθούν στην τελική αποστολή

Μαθαίνουν εάν θα συμπεριληφθούν στην τελική αποστολή

 


Με φιλικό συνεχίστηκε χθες η προετοιμασία της Εθνικής Ανδρών Φούτσαλ, ενόψει των υποχρεώσεων της στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Κύπρου αντιμετώπισε στο στάδιο Ελευθερία την ΑΕΚ Λάρνακας και ο Ομοσπονδιακός προπονητής δήλωσε «ήταν ένα φιλικό χρήσιμο από όλες τις απόψεις. Κάναμε τις δοκιμές μας, είδαμε τα λάθη μας και στο διάστημα που μεσολαβεί θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στις υποχρεώσεις μας».

Οι προπονήσεις της Εθνικής συνεχίζονται καθημερινά και σε αυτές συμμετέχουν 17 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων οι έξι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Πρόκειται για τους Τάσο Σκαμπύλη, Βαρνάβα Κοντοδήμητρο, Γιάννη Ιωάννου, Μανώλη Μανώλη, Κωνσταντίνο Ανδρέου και Παναγιώτης Σκαρπάρης, που θα μάθουν τις επόμενες μέρες εάν θα βρίσκονται στην τελική αποστολή, που όπως καθορίζουν οι κανονισμοί πρέπει να συμπεριληφθούν ακριβώς 14 παίκτες.

Η Εθνική Κύπρου κληρώθηκε στον 5ο όμιλο μαζί με τη Δανία, τη Νορβηγία και το Κόσσοβο και όλοι οι αγώνες που αφορούν τον όμιλο αυτό θα φιλοξενηθούν στην Κύπρο και συγκεκριμένα στην αίθουσα “Ελευθερία”. Η είσοδος για τους φιλάθλους σε όλους τους αγώνες είναι δωρεάν. Η αυλαία θα ανοίξει την ερχόμενη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου με τις αναμετρήσεις της πρεμιέρας και η δράση θα ολοκληρωθεί στις 2 Φεβρουαρίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα:

Δευτέρα 30 Ιανουαρίου
16:00 Νορβηγία – Κόσσοβο
18:30 Κύπρος – Δανία

Τρίτη 31 Ιανουαρίου
16:00 Δανία – Νορβηγία
18:30 Κύπρος – Κόσσοβο

Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου
16:00 Κόσσοβο – Δανία
18:30 Νορβηγία – Κύπρος

Η ομάδα που θα τερματίσει πρώτη θα προκριθεί στο main round, εκεί όπου θα λάβει μέρος στον έκτο όμιλο που θα φιλοξενηθεί στο Καζακστάν τον ερχόμενο Απρίλιο. Στον ίδιο όμιλο εκτός από το Καζακστάν συμμετέχουν Τσεχία και Σκόπια. Η τελική φάση της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στη Σλοβενία, που δεν συμμετέχει σε προκριματικές φάσεις.