Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Νίκη για την Εθνική Φούτσαλ με γκολ του Σκαμπύλη!

Νίκη για την Εθνική Φούτσαλ με γκολ του Σκαμπύλη!


Νικηφόρα ξεκίνησε η Εθνική Κύπρου τις υποχρεώσεις της στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κέρδισε 3-2 τη Δανία, με γκολ του Τάσου Σκαμπύλη εφτά δευτερόλεπτα πριν το φινάλε. Ο τερματοφύλακας και αρχηγός της ομάδας σκόραρε με σουτ από την εστία του, τη στιγμή που ο αντίπαλος πορτιέρο ήταν εκτός της θέσης του.

Το σκορ στο παιχνίδι άνοιξαν οι φιλοξενούμενοι μόλις στο 3′, όμως έξι λεπτά αργότερα ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής ισοφάρισε σε 1-1, που ήταν το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Με την έναρξη της επανάληψης και συγκεκριμένα στο 22′ ο Γιάννης Ιωάννου έδωσε προβάδισμα στην Εθνική Ανδρών και η Δανία έφερε το ματς στα ίσα στο 24ο λεπτό. Το 3-2 όπως γράψαμε και πιο πάνω, ήρθε 7 δευτερόλεπτα πριν το φινάλε με γκολ του τερματοφύλακα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

«Είναι σημαντικό ότι αρχίσαμε τις υποχρεώσεις μας με επιτυχία. Φτάσαμε σε μια σπουδαία νίκη. Δείξαμε ότι θέλαμε πάρα πολύ να το κερδίσουμε το ματς, καταθέσαμε ψυχή και στο τέλος η προσπάθεια μας επιβραβεύτηκε.Ο στόχος είναι εκεί και παραμένει, πρέπει να διαχειριστούμε σωστά το νικηφόρο αποτέλεσμα και τώρα βλέπουμε την επόμενη ημέρα.

Πρέπει να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο για να πετύχουμε αυτό που θέλουμε. Ευχαριστούμε τον κόσμο που ήρθε και στήριξη την ομάδα και ανανεώνουμε το ραντεβού μας για αύριο», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΠ μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Τάσος Σκαμπύλης.

Η νίκη αυτή ενισχύει τις ελπίδες της Εθνικής Κύπρου για διάκριση σε αυτή τη διοργάνωση. Επόμενος αγώνας είναι αύριο στις 18:30 κόντρα στο Κόσσοβο, που σήμερα με 5-1 τη Νορβηγία.

Κύπρος: Σκαμπύλης, Ομήρου, Κουλουμπρής, Κ. Ανδρέου, Γ. Ιωάννου (αρχική πεντάδα), Κόκκινος, Χατζηγεωργίου, Στεργιόπουλος, Τσακανιάς, Σκαρπάρης, Περικλέους, Μανώλη, Κοντοδήμητρος, Ψηλογένης.