Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ακόμη ένα εμπόδιο στο δρόμο για τον τίτλο

Ακόμη ένα εμπόδιο στο δρόμο για τον τίτλο

 


Ακόμη ένα εμπόδιο για να φτάσει πιο κοντά στο τίτλο καλείται να περάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ. Για την 14η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Φούτσαλ Παίδων U17 η ομάδα μας αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εθνικό Λατσιών, σε ένα ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο Λυκείο της περιοχής και θα ξεκινήσει στις 12:00. Οι “πράσινοι” γνωρίζουν πολύ καλά τη “συνταγή” για να φτάσουν στους τρεις βαθμούς και θα τα δώσουν όλα για να συνεχίσουν το απόλυτο.

Με νίκη το “τριφύλλι” θα πλησιάσει ακόμη πιο κοντά στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος, στο οποίο απομένουν μαζί με την προσεχές μόλις πέντε αγωνιστικές ακόμη. Θυμίζουμε πως η ΟΜΟΝΟΙΑ με το 12 στα 12 είναι μόνη στην κορυφή +6 από τον αιώνιο και +9 από την Ανόρθωση, που έχει παιχνίδι λιγότερο.

Τώρα, αγώνα έχει και η ΟΜΟΝΟΙΑ U21, που όμως είναι αδιάφορο βαθμολογικά, αφού ο τίτλος κρίθηκε. Πέραν από αυτό όμως, με νίκη η ομάδα μας τερματίζει στη 2η θέση, με μόλις μια αγωνιστική να απομένει για το τέλος. Η αναμέτρηση με αντίπαλο την Ελπίδα Αστρομερίτη θα διεξαχθεί την ερχόμενη Τρίτη στο στάδιο Μελκονιάν και θα ξεκινήσει στις 20:30.