Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με ισοπαλία

Ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της με ισοπαλία


Με μια νίκη, μια ήττα και μια ισοπαλία ολοκλήρωσε η Εθνική Ανδρών τις υποχρεώσεις της στον 5ο προκριματικό όμιλο του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Φούτσαλ. Στο σημερινό αγώνα η Κύπρος, που τερμάτισε στην 3η θέση, εξήλθε ισόπαλη 4-4 με την Νορβηγία.

Στο αγωνιστικό μέρος, η Νορβηγία αιφνιδίασε και προηγήθηκε με 2-0 με τους Vucenovic (04:37) και Abelsen (06:04) για να μειώσει η Εθνική Κύπρου στο 7ο λεπτό με εξαιρετικό γκολ του Νικόλα Τσακανιά. Στο 11ο λεπτό ο Ravlo πέτυχε το 3-1 για τους Νορβηγούς και στο 14′ ο Κωνσταντίνος Κουλουμπρής μείωσε σε 3-2. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Κύπριοι διεθνείς κυνήγησαν το γκολ της ισοφάρισης και δημιούργησαν κάποιες ευκαιρίες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Αντίθετα μετά από αντεπίθεση οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι και ο Schjetne (27:59) ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-2. Νέα προσπάθεια για μείωση του σκορ από την Κύπρο και στο 30′ ο Μανώλης Μανώλη μείωσε σε 4-3 και στο 38′ ο Σάββας Ομήρου ισοφάρισε σε 4-4.

Κύπρος: Σκαμπύλης, Τσακανιάς, Ομήρου, Περικλέους, Ιωάννου (αρχική πεντάδα), Χατζηγεωργίου, Στεργιόπουλος, Σκαρπάρης, Κουλουμπρής, Μανώλη, Κόκκινος, Κ. Ανδρέου, Κοντοδήμητρος, Ψηλογένης.