Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL “Εφτάρα” στο Αποέλ και πρόκριση

“Εφτάρα” στο Αποέλ και πρόκριση

 


Η ΟΜΟΝΟΙΑ επικράτησε του Αποέλ σήμερα με 7-3 και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου Φούτσαλ U17. Οι πράσινοι ήταν καλύτεροι και πέτυχαν μεγάλη ανατροπή όταν το Αποέλ είχε προηγηθεί με 3-2! Οι νεαροί με μεγάλο πάθος περιόρισαν τα λάθη τους και έγιναν πιο αποτελεσματικοί και κατάφεραν να σκοράρουν πέντε γκολ χωρίς να δεχθούν κανένα. Αυτό ήταν μεγάλο βήμα για να επιτευχθεί ο στόχος του νταμπλ. Ως γνωστό η ίδια ομάδα κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα.

Το σκορ στην αναμέτρηση άνοιξε ο Αλέξης Τσίτσος μόλις στο 3ο λεπτό, όμως με δύο γκολ σε 11′ και 15′ οι γηπεδούχοι έφτασαν στην ανατροπή. Ο Ηλίας Κυπρή στο 23′ ισοφάρισε για την ομάδα μας, αλλά ένα λεπτό αργότερα ο αιώνιος πήρε πάλι προβάδισμα, το οποίο διατήρησε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη και συγκεκριμένα στο 29′ ο Ηλίας Κυπρή με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στον αγώνα ισοφάρισε εκ νέου, ενώ στο 33′ ο Μάμας Λοΐζου έκανε το 4-3 για το “τριφύλλι”. Δύο λεπτά αργότερα ο Σάββας Πογιατζίης χρίστηκε επίσης σκόρερ, ενώ στο 41′ ο Αλέξης Τσίτσος ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 6-3. Το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Χάρης Κουλλούπας.

Τώρα η ομάδα μας έχει μπροστά της τον επόμενο αντίπαλο, που είναι η ΑΕΛ για τα ημιτελικά. Η πρόκριση κρίνεται σε μονό αγώνα. Πιο κάτω το πρόγραμμα:

Σάββατο, 1η Απριλίου
13:00 Εθνικός Λατσιών-Η Απελευθέρωση (κλειστή αίθουσα Σωτήρης Μέσσιος)

Κυριακή, 2 Απριλίου
10:00 ΑΕΛ-ΟΜΟΝΟΙΑ(κλειστή αίθουσα Νίκος Σολομωνίδης).