Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Τάσος Ιωάννου: «Θα μπορέσουν να στελεχώσουν με επιτυχία την πρώτη ομάδα»

Τάσος Ιωάννου: «Θα μπορέσουν να στελεχώσουν με επιτυχία την πρώτη ομάδα»

 


Το ταλέντο των νεαρών ποδοσφαιριστών των ομάδων futsal U21 και U17 της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, εκθείασε ο προπονητής των δύο αυτών ομάδων, Τάσος Ιωάννου, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου. Ο κ. Ιωάννου, ανάμεσα σε άλλα, εξέφρασε την αισιοδοξία πως τα επόμενα χρόνια, αρκετοί ποδοσφαιριστές θα είναι έτοιμοι να στελεχώσουν με επιτυχία την πρώτη ομάδα.

Για την κατάκτηση του κυπέλλου φούτσαλ από την ομάδα των U21, ο Τάσος Ιωάννου ανέφερε: «Αυτός ο τίτλος σημαίνει πάρα πολλά για εμάς. Ο στόχος που είχαμε θέσει με την έναρξη της σεζόν ήταν η κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Δυστυχώς κάποιοι τραυματισμοί στο ξεκίνημα, αλλά και η αλάνθαστη πορεία της Ανόρθωσης, δεν μας επέτρεψε να πετύχουμε κάτι καλύτερο από την 2η θέση. Ωστόσο, επικεντρωθήκαμε στην κατάκτηση του κυπέλλου. Είχαμε δύο δύσκολες κληρώσεις με εκτός έδρας νοκ-άουτ παιχνίδια με την Ελπίδα και τον ΑΠΟΕΛ, τις οποίες φέραμε εις πέρας με επιτυχία.

Στον τελικό καταφέραμε να κερδίσουμε την Ανόρθωση, κάτι που δεν κάναμε στα δύο παιχνίδια πρωταθλήματος. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλους τους ποδοσφαιριστές μας», ανέφερε ο κ. Ιωάννου, ο οποίος πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαιτέρως τους Διοικητές ποδοσφαιριστών μας, οι οποίοι παραχωρούσαν διευκολύνσεις στους αθλητές μας, κάτι που μας βοήθησε να δουλέψουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Επίσης, ο κ. Τάσος Ιωάννου, μίλησε με κολακευτικά λόγια για το μέλλον των νεαρών ποδοσφαιριστών: «Τα παιδιά αγαπούν το φούτσαλ. Υπάρχει πλούσιο ταλέντο στην Ακαδημία της ομάδας. Εργάζομαι σε αυτό το πόστο τα τελευταία 4-5 χρόνια και μπορώ να πω ότι φέτος έχω το καλύτερο υλικό, τόσο στην U21 όσο και στην U17. Έχουν σημειώσει σημαντική πρόοδο τα παιδιά. Πιστεύω πως στο άμεσο μέλλον αρκετοί από αυτούς θα μπορέσουν να στελεχώσουν με επιτυχία την πρώτη ομάδα».