Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Το σήκωσε αήττητη!

Το σήκωσε αήττητη!


Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε μαθηματικά πριν μια βδομάδα, όμως σήμερα έγινε επίσημο, σηκώνοντας την κούπα. Ο λόγος για την φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ U17, που κατέκτησε το Πρωτάθλημα Παίδων τη φετινή αγωνιστική περίοδο και μάλιστα αήττητη, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις της με 15 νίκες και μια ισοπαλία! Στο τελευταίο τους παιχνίδι οι “πράσινοι” επιβλήθηκαν με 5-1 της ΑΕΛ και μετά το τελικό σφύριγμα έγινε η απονομή του τίτλου και των μεταλλίων.

Με μια όμορφη στιγμή ξεκίνησε το ματς, εκ μέρους της ΑΕΛ ο προπονητής της ομάδας παρέδωσε αναμνηστική πλακέτα στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την κατάκτηση του τίτλου:

Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ και έψαξε το γκολ, που ήρθε στο 8ο λεπτό με σκόρερ τον Αντώνη Καρακούτα. Δέκα λεπτά αργότερα ο Σάββας Πογιατζιής διπλασίασε τα τέρματα του “τριφυλλιού”. Το πρώτο ημίχρονο έκλεισε στο 2-1 όμως, αφού οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να μειώσουν λίγο πριν το τέλος.

Πατήστε ΕΔΩ για να δείτε σε βίντεο τα τελευταία λεπτά του αγώνα, όπως επίσης την απονομή του τροπαίου και τα πανηγύρια των παικτών.

Στην επανάληψη η ομάδα μας είχε την κατοχή και έχασε πολλές ευκαιρίες απέναντι στην αντίπαλη εστία, σκοράροντας τρία γκολ αν και μπορούσε για περισσότερα. Το 3-1 σημείωσε ο Μάριος Θωμά στο 35′, ενώ ο οκτώ λεπτά αργότερα ο Σταμάτης Θωμά ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 4-1. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Ari Habeshian στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.

https://www.instagram.com/p/BRQq0mAF0rA/

 

 

Φωτογραφίες από το παιχνίδι και την απονομή: