Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Αντίπαλος στους τελικούς η Ανόρθωση

Αντίπαλος στους τελικούς η Ανόρθωση

 


Τον αντίπαλο της στους τελικούς του Πρωταθλήματος Φούτσαλ έμαθε η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ. Η ομάδα μας θα βρει απέναντι της την Ανόρθωση, που κέρδισε 4-2 το Αποέλ στον τρίτο μεταξύ τους αγώνα για την ημιτελική φάση και πήρε την πρόκριση. Τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα φτάσει πρώτη στις δύο νίκες. Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί με γηπεδούχο την Ανόρθωση, που παίρνει το πλεονέκτημα έδρας λόγω ότι τερμάτισε πιο ψηλά από το “τριφύλλι” στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος.

Ο πρώτος τελικός θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 1 Μαΐου στο Κίτιον και ο δεύτερος τρεις μέρες αργότερα στη Λευκωσία, την Πέμπτη 4 Μαΐου. Εάν χρειαστεί να διεξαχθεί τρίτος αγώνας τότε θα γίνει τη Δευτέρα 8 Μαΐου. Οι τελικοί θα μεταδοθούν ζωντανά από τη Cytavision, που πήρε τα τηλεοπτικά δικαιώματα.

Τώρα, όσον αφορά τι έκαναν οι δύο ομάδες στις μεταξύ τους αναμετρήσεις στην κανονική διάρκεια: Στο παιχνίδι της Λάρνακας η ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ πέτυχε “διπλό” με σκορ 1-4, ενώ στο “Ελευθερία” η ομάδα της Αμμοχώστου επικράτησε με 5-4.