Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κ. Ιακώβου: «Θέλουμε σύμμαχό μας τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

Κ. Ιακώβου: «Θέλουμε σύμμαχό μας τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ»

 


Την αποφασιστικότητα που υπάρχει στην ομάδα φούτσαλ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για να ισοφαρίσει τη σειρά αγώνων με την ΑΕΛ, εξέφρασε ο διεθνής ποδοσφαιριστής, Κωνσταντίνος Ιακώβου, σε δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου. Ο Ιακώβου σημείωσε πως μπορεί η ΑΕΛ να έδειξε ότι διαθέτει την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος, αλλά οι “πράσινοι” είναι έτοιμοι να τα δώσουν όλα στο γήπεδο για να ανατρέψουν τα προγνωστικά. Επίσης, έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Διαβάστε πιο κάτω όσα είπε:

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Κωνσταντίνος Ιακώβου σχολίασε: «Η ΑΕΛ είναι η πιο δυνατή ομάδα του πρωταθλήματος, γεγονός που αποδεικνύεται και από τη θέση στην οποία τερμάτισε την κανονική περίοδο. Επίσης, διαθέτει πολύ καλούς ξένους ποδοσφαιριστές. Εμείς, θα διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις τις πιθανότητές μας για να φέρουμε τη σειρά αγώνων στο 1-1. Πιστεύουμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Το αποτέλεσμα στον πρώτο αγώνα πείσμωσε ακόμη περισσότερο την ομάδα μας, σύμφωνα με τον Κωνσταντίνο Ιακώβου: «Με την παρουσία μας στο τελευταίο παιχνίδι, στη Λεμεσό, αποδείξαμε ότι αυτό που μετρά, δεν είναι τα ονόματα, αλλά η αγωνιστική παρουσία στο γήπεδο. Μας αδίκησε το αποτέλεσμα του αγώνα και αυτό μας έχει πεισμώσει. Είμαστε αποφασισμένοι να κερδίσουμε την Πέμπτη και έπειτα, στη Λεμεσό, να παλέψουμε για την πρόκριση στον τελικό».

Με τάσεις αυτοκριτικής, ο διεθνής ποδοσφαιριστής έστειλε το δικό του μήνυμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Είναι καθοριστικής σημασίας η παρουσία του 6ου μας παίκτη. Η αλήθεια είναι πως εμείς οι ίδιοι έχουμε απομακρύνει τον κόσμο μας από το γήπεδο, με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά μας. Οπότε, εμείς είμαστε αυτοί που πρέπει να τον φέρουμε ξανά πίσω στο γήπεδο. Να τον πείσουμε ότι αξίζει να μας υποστηρίξει. Θα τα δώσουμε όλα την Πέμπτη για να κερδίσουμε και θέλουμε σε αυτήν την προσπάθεια να έχουμε σύμμαχό μας τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ».

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 20 Απριλίου, στο στάδιο “Ελευθερία” και θα ξεκινήσει στις 20:00.