Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Κώτσιος: «Δώσαμε όσα είχαμε και δεν είχαμε για τη νίκη»

Κώτσιος: «Δώσαμε όσα είχαμε και δεν είχαμε για τη νίκη»

 


«Δεν θα το κρύψω, πριν ξεκινήσει το παιχνίδι γνωρίζαμε πως είμαστε το αουτσάιντερ, παίζαμε κόντρα σε μια πολύ δυνατή ομάδα που διαθέτει μια πεντάδα ξένων και είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος. Αλλά, πιστέψαμε στις δυνάμεις μας, ότι είχαμε και δεν είχαμε όλοι στην ομάδα το δώσαμε για τη νίκη και την πήραμε». Αυτά ήταν τα πρώτα λόγια του Κωνσταντίνου Ανδρέου στην ιστοσελίδα μας μετά την επικράτηση κόντρα στην ΑΕΛ.

Ο Κύπριος διεθνής φουτσαλιστής, που είχε εξαιρετική παρουσία σε ολόκληρη την αναμέτρηση, ανέφερε ότι στα κρίσιμα σημεία η ομάδα δήλωσε παρών. «Όταν η ΑΕΛ πήρε προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο δεν τα βάλαμε κάτω, το πιστέψαμε περισσότερο, ισοφαρίσαμε και ακολούθως πήραμε το ματς», δήλωσε ο εκ των αρχηγών της ομάδας. «Υπόσχομαι στον κόσμο ότι θα προσπαθήσω να σκοράρω στη Λεμεσό», ήταν η απάντηση του όταν του είπαμε πως άξιζε ένα γκολ στο χθεσινό ματς. Ο Κώτσιος στο έκτο και έβδομο τέρμα του “τριφυλλιού” έκανε…τη μισή δουλειά για να πάει η μπάλα στα δίχτυα.

Τώρα όσον αφορά τη συνέχεια αναγνώρισε τη δυσκολία του επόμενου αγώνα, αλλά έστειλε μήνυμα πως θα παλέψει μαζί με τους συμπαίκτες του: «Το παιχνίδι στη Λεμεσό δεν θα έχει καμία σχέση ούτε με το πρώτο ούτε και το δεύτερο της σειράς. Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, μέσα στην έδρα της ομάδας που είναι φαβορί για το Πρωτάθλημα και με τον κόσμο της. Από εκεί και πέρα, εμείς ως ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάμε για να τα δώσουμε όλα και να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, του ζητήσαμε να μας πει την άποψη του και για τον τελικό Κυπέλλου, κι ας υπάρχει ένα εικοσαήμερο ακόμη για τη διεξαγωγή του. Αντίπαλος εκεί θα είναι πάλι η ΑΕΛ και ο Κωνσταντίνος Ανδρέου τονίζει: «Ένα πράγμα έχω μόνο να πω για τον τελικό Κυπέλλου, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν φοβάται κανένα φαβορί»!