Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Μάνος: «Μας είχαν ξεγραμμένους – Πετύχαμε κάτι το ακατόρθωτο για πολλούς»

Μάνος: «Μας είχαν ξεγραμμένους – Πετύχαμε κάτι το ακατόρθωτο για πολλούς»

 


Δηλώσεις στον Super ΣΠΟΡ FM παραχώρησε ο πρώτος σκόρερ της φουτσαλικής μας ομάδας Μανώλης Μανώλη. Ο διεθνής Κύπριος παίκτης της ΟΜΟΝΟΙΑΣ Αραράτ μίλησε για τη μεγάλη πρόκριση στους τελικούς Πρωταθλήματος, έπειτα από το “διπλό” επί της ΑΕΛ. Όπως τόνισε ο Μάνος, όλοι είχαν ξεγραμμένη την ομάδα μας, αλλά αυτός και οι συμπαίκτες του απέδειξαν πως είναι ακόμη εδώ και στοχεύουν στην κατάκτηση του τίτλου. Διαβάστε αναλυτικά όσα είπε:

Για το «διπλό» κόντρα στην ΑΕΛ και την πρόκριση: «Πετύχαμε κάτι το ακατόρθωτο για πολλούς, κόντρα στο αδιαφιλονίκητο φαβορί, μέσα σε μια καυτή έδρα καταφέραμε να περάσουμε. Για πολλούς ήταν ακατόρθωτο. Μίλησε η ψυχή μας, μίλησε το πάθος μας».

Για το τι έκανε την διαφορά για να έρθει η πρόκριση: «Όταν τερματίζεις τέταρτος και σε έχουν όλοι ξεγραμμένο, όταν είμαστε η μόνη ομάδα στην τετράδα με δύο ξένους, μετράει το πάθος και η ψυχή».

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ στη Λάρνακα: «Ξέραμε πως σε αυτό το παιχνίδι μπορεί να χανόταν όλη η χρονιά. Ήμασταν 2-0 πίσω εκτός έδρας, αλλά βρήκαμε τα ψυχικά αποθέματα και ο γυρίσαμε».

Για το τι σημαίνει αυτή η πρόκριση: «Ειδικά για εμάς και τον προπονητή μας, ήταν μια δικαίωση. Μας είχαν όλους ξεγραμμένους. Δεχθήκαμε ψυχολογικό πόλεμο, έλεγαν όλοι ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ τελείωσε. Θέλαμε όμως να αποδείξουμε ότι ακόμη είμαστε εδώ».

Για το αν έχει προτίμηση σε αντίπαλο: «Θα προτιμούσα την Ανόρθωση».

Για τον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Μας άφησε λίγο μόνους, αλλά ίσως να έχει και δίκαιο. Απογοητεύσαμε κόσμο αλλά από εδώ και πέρα θα είναι δίπλα μας. Ξέρουν ότι θα τα δώσουμε όλα».

Για την επίσκεψη του προέδρου στα αποδυτήρια: «Μας συγχάρηκε! Είμαι σχεδόν 10 χρόνια στην ομάδα, είναι ίσως ο δεύτερος πρόεδρος που το κάνει. Θέλουμε να είναι δίπλα μας. Συνεχίζουμε την σκληρή δουλειά».