Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πάει Κίτιον για αγώνα… “ζωής και θανάτου”!

Πάει Κίτιον για αγώνα… “ζωής και θανάτου”!

 


Ή κερδίζει και δίνει συνέχεια στη σειρά των αγώνων ή χάνει και γνωρίζει τον αποκλεισμό από τη συνέχεια της β’ φάσης του Πρωταθλήματος. Αυτές τις δύο επιλογές έχει απόψε η ΟΜΟΝΟΙΑ, που αντιμετωπίζει στις 20:00 (live OmonoiaNews.com & Cytavision Sports 3) στο Κίτιον την ΑΕΚ Λάρνακας για τα προημιτελικά της διοργάνωσης. Πρόκειται για το δεύτερο μεταξύ παιχνίδι των δύο ομάδων στα πλέι-οφ, με την ΑΕΚ να έχει προβάδισμα 1-0 στις νίκες και η πρόκριση κρίνεται στις δύο.

Μετά το κακό παιχνίδι στο πρώτο ματς, που έγινε στη Λευκωσία πριν πέντε μέρες, οι “πράσινοι” θέλουν να κάνουν αυτοί τώρα “μπρέικ”, κερδίζοντας στην έδρα της αντιπάλου. Την ικανότητα να πάρουν τη νίκη την έχουν, άλλωστε πριν μια βδομάδα τα κατάφεραν σε αγώνα Κυπέλλου παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό. Οι παίκτες του Κώστα Πολυβίου προετοιμάστηκαν για ένα ματς όπου θα τα δώσουν όλα, με σκοπό να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το 1-1, στέλνοντας την πρόκριση σε τρίτο παιχνίδι.

Να σημειωθεί πως σε περίπτωση ισοπαλίας τότε το παιχνίδι θα περάσει στην παράταση, με δύο πεντάλεπτα ημίχρονα. Αν ούτε εκεί λύσουν τις διαφορές τους οι δύο ομάδες τότε η νίκη θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι. Εάν η ΟΜΟΝΟΙΑ χάσει τότε το Πρωτάθλημα αποτελεί παρελθόν, ενώ σε αντίθετη περίπτωση, δηλαδή που η ομάδα μας κερδίσει, τότε την Πέμπτη 6 Απριλίου θα διεξαχθεί τρίτο ματς στη Λευκωσία.

Στο σημερινό παιχνίδι ορίστηκαν οι πιο κάτω:
Διαιτητής ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΗΣ
2ος Διαιτητής ΜΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΟΥ
3ος Διαιτητής ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ
Χρονομέτρης ΑΝΤΡΕΑΣ ΠΡΑΣΤΙΤΗΣ
Παρατηρητής ΑΝΔΡΕΑΣ Λ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ