Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πανέτοιμη για την πρόκριση

Πανέτοιμη για την πρόκριση

 


Πριν λίγες μέρες η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ βρέθηκε φάτσα με την ήττα και τον αποκλεισμό. Έχανε 1-0 στις νίκες και 2-0 στο παιχνίδι που έδινε, αλλά απέδειξε πως είναι πολύ σκληρή για να πεθάνει, πραγματοποίησε μια σπουδαία ανατροπή και έφερε τη σειρά στα ίσα. Σήμερα και έχοντας γυρίσει υπέρ της την δυναμική, υποδέχεται την ΑΕΚ Λάρνακας (20:00 live omonoianews.com & Cytavision Sports 3) με σκοπό να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Παγκυπρίου Πρωταθλήματος.

Το έργο της ομάδας μας ασφαλώς δεν είναι εύκολο και δεν υπάρχει πιο τρανή απόδειξη τούτου από τα δυο προηγούμενα ματς. Η ΑΕΚ διαθέτει μια από τις πιο έμπειρες ομάδες στο πρωτάθλημα και παίκτες που είναι ικανοί να κάνουν τη ζημιά σε οποιονδήποτε. Αν η ΟΜΟΝΟΙΑ παίξει όπως το πρώτο παιχνίδι, δίχως αμφιβολία θα τα βρει σκούρα. Αν όμως παίξει όπως στο τελευταίο κομμάτι του δεύτερου, θα είναι η ομάδα που θα περάσει στην επόμενη φάση.

Στον δύσκολο αγώνα που δίνουν, οι αθλητές μας ελπίζουν πως θα έχουν δίπλα τους τον κόσμο της ομάδας. Ήδη ο σύλλογος απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ειδικά στα κλειστά, ο κόσμος πάντα παίζει το δικό του ρόλο και θα ήταν ευχής έργο να δώσει δυναμικά το παρόν του.