Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Πολυβίου: «Δεν φοβόμαστε κανένα και το αποδείξαμε»

Πολυβίου: «Δεν φοβόμαστε κανένα και το αποδείξαμε»

 


Πριν από τον χθεσινό αγώνα με την ΑΕΛ στη Λεμεσό ο Κώστας Πολυβίου δήλωσε πως το πάθος θα παίξει μεγάλο ρόλο για την πρόκριση και είχε μεγάλο δίκαιο. Στο παρκέ οι “πράσινοι” ήταν αυτοί που υπερίσχυσαν στο συγκεκριμένο τομέα, όπως και σε άλλους, παίρνοντας το εισιτήριο για τους τελικούς. Ο τεχνικός της φουτσαλικής μας ομάδας μίλησε στο www.omonoianews.com για τη μεγάλη νίκη και τη συνέχεια των υποχρεώσεων για την ΟΜΟΝΟΙΑ Αραράτ.

«Ξέραμε εξαρχής ότι ήταν πολύ δύσκολο παιχνίδι, ήμασταν αουτσάιντερ καθ’ όλη τη διάρκεια της σειράς με την ΑΕΛ, στα χαρτιά όμως. Τα παιχνίδια κερδίζονται στο γήπεδο και οι παίκτες μου και εγώ δείξαμε πως η ψυχή του Ομονοιάτη είναι πολύ μεγάλη και κανείς δεν μπορεί να την υποτιμάει. Το αποδείξαμε ακόμη μια φορά», ήταν τα λόγια τους για την τεράστια επικράτηση στη Λεμεσό που έδωσε την πρόκριση στην ομάδα μας.

Όσον αφορά για το ποιαν ομάδα περιμένει αντίπαλο στους τελικούς: «Βγάλαμε εκτός συνέχειας την ομάδα που τερμάτισε στην 1η θέση στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος, δεν έχουμε προτίμηση ομάδας για τους τελικούς. Όποιος και να είναι ο αντίπαλος εμείς θα δουλέψουμε πάνω σε αυτόν, δεν φοβόμαστε κανένα, κάτι που αποδείξαμε στα τελευταία ματς των ημιτελικών. Φτάνει να είμαστε καλά, να δίνουμε το 100% των δυνάμεων μας και να ακολουθούμε την τακτική που ζητάω από τους παίκτες μου».

Κλείνοντας έστειλε μήνυμα στον Πράσινο Λαό, που καλείται να στηρίξει την ομάδα για να κατακτήσει τον τίτλο: «Θέλουμε τον κόσμο να έρθει κοντά μας, είναι πολύ σημαντικός ειδικά σε τέτοια παιχνίδια. Μας δίνει απίστευτη ώθηση και με τον κόσμο δίπλα μας πιστεύω έχουμε περισσότερες πιθανότητες για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος».