Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Ψυχή, θέληση, αποφασιστικότητα

Ψυχή, θέληση, αποφασιστικότητα

 


Τον πιο σημαντικό αγώνα της χρονιάς, ελπίζουμε μέχρι τον επόμενο, δίνει απόψε η φουτσαλική ΟΜΟΝΟΙΑ Ararat. Η ομάδα μας πάει στη Λεμεσό για να αντιμετωπίσει την ΑΕΛ στα ημιτελικά του πρωταθλήματος, σε ένα αγώνα δίχως αύριο. Μετά την σπουδαία νίκη της ομάδας μας στη Λευκωσία, η σειρά είναι στο 1-1 και η ομάδα που θα καταφέρει να επιβληθεί απόψε τσεκάρει εισιτήριο για την τελική φάση. Εκεί θα συναντήσει ένα εκ των Αποέλ και Ανόρθωση.

Η τελευταία αναμέτρηση μεταξύ των δυο ομάδων, εκτός από σημαντική αφού την κράτησε ζωντανή, ήταν η καλύτερη τόνωση ψυχολογίας για την ΟΜΟΝΟΙΑ Ararat. Και σε προηγούμενα παιχνίδια κατάφερε να παίξει στα ίσα την ΑΕΛ αλλά σε όλα είχε χάσει. Πλέον ξέρει πως μπορεί να κερδίσει την ομάδα που τερμάτισε στην πρώτη θέση στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος και ξέρει ακριβώς τον τρόπο! Έχει επίσης την εμπειρία να διαχειριστεί δύσκολες καταστάσεις και πάει στο ματς αποφασισμένη.

Απέναντι της θα βρει και την εχθρική κερκίδα της ΑΕΛ, όμως οι παίκτες μας είναι μαθημένοι σε αυτά. Οι συνθήκες του ματς πρέπει να αφήσουν ανεπηρέαστη την ομάδα που για να περάσει πρέπει να κάνει το παιχνίδι της. Δεν θα έχει κόσμο η ομάδα μας, όμως θα είμαστε όλοι στο πλευρό τους.