Home ΑΛΛΑ ΤΜΗΜΑΤΑ FUTSAL Σκοπεύει να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς

Σκοπεύει να στείλει τη σειρά σε τρίτο ματς

 


Με την ήττα που δέχθηκε στη Λεμεσό με 3-2 η ΟΜΟΝΟΙΑ Ararat βρίσκεται πλέον με την πλάτη στον τοίχο, αφού χρειάζεται μόνο νίκη για να συνεχίσει να ελπίζει σε πρόκριση. Κόντρα στην ΑΕΛ την ερχόμενη εβδομάδα η ομάδα μας σκοπεύει να κερδίσει, ισοφαρίζοντας τη σειρά σε 1-1, στέλνοντας την πρόκριση σε τρίτο ματς. Την Πέμπτη 20 Απριλίου λοιπόν, οι “πράσινοι” υποδέχονται στο “Ελευθερία” την ομάδα της Λεμεσού, που προηγείται με 1-0 στις νίκες, με μοναδικό στόχο τη νίκη!

Τις δυνατότητες τους στο “τριφύλλι” τις γνωρίζουν και καλούνται να τα δώσουν όλα, παίρνοντας το ζητούμενο. Ρόλο στο αποτέλεσμα θα παίξει και η τύχη, όπως επίσης και η παρουσία του 6ου παίκτη της ομάδα μας. Οι παίκτες χρειάζονται τη στήριξη από την κερκίδα, για να τους δώσει ώθηση να κερδίσουν και παράλληλα εάν το πετύχουν αυτό να ανεβάσουν ψυχολογία ενόψει του 3ου και κρίσιμου αγώνα που θα κρίνει το εισιτήριο για τους τελικούς του Πρωταθλήματος.

Όσοι δεν θα έχουν τη δυνατότητα να βρίσκονται στο κλειστό, να τους ενημερώσουμε πως η αναμέτρηση θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το Cytavision Sports 5 και θα ξεκινήσει στις 20:00.